Zeker ten tijde van crisis en bij momenten van escalatie is het belangrijk dat medewerkers op de hoogte zijn van het hetgeen wat er van ze verwacht wordt. Daarnaast wil je deze medewerkers snel en direct kunnen benaderen. Dit kan met een eigen protocollen app!

Het is namelijk mogelijk om een eigen app samen te stellen, specifiek voor het delen van nieuws en protocollen. Of het nu gaat om het delen van PDF-bestanden, nieuwsberichten of video’s, je deelt het via de protocollen app.

Snel en effectief communiceren

Er zijn veel organisaties waar niet alle medewerkers een eigen werkplek of werk account hebben, het gaat hier om de zogenoemde ambulante medewerkers. Ook zij moeten in geval van escalatie of crisis direct geïnformeerd worden. Voor deze medewerkers is het gebruik van een eigen Protocol App de ideale oplossing om altijd en overal op de hoogte te zijn.

  • Verstuur pushberichten en bereik medewerkers direct
  • Deel protocollen, zowel in tekst, PDF of video
  • Deel veelgestelde vragen

Protocollen eenvoudig updaten en delen

Geprinte protocollen zijn al snel niet meer actueel. Daarnaast kost het veel tijd en geld om deze te wijzigen, te printen en te verspreiden. Via een eigen protocollen app voer je wijzigingen direct door, hierdoor is de inhoud in de app altijd actueel. Stuur een pushbericht bij wijzigingen en al je medewerkers zijn direct op de hoogte!

Eenvoudig CMS

Snel een bericht plaatsen in de app gaat snel én eenvoudig met de Communicatie Cockpit. Voorkom fouten en dubbel werk en bedien alles met slechts één handeling. Ook andere communicatiemiddelen zoals social media kunnen eenvoudig gekoppeld worden. Daarnaast kan je via onze eenvoudige CMS App direct nieuws plaatsen en pushberichten versturen.

Bestaat je bedrijf uit meerdere vestigingen? Protocollen, nieuws & pushberichten kunnen per locatie aangemaakt en verstuurd worden!

Interessant voor jouw organisatie?

Maakt jouw organisatie veel gebruik van protocollen, formulieren en instructievideo’s? Vraag dan een test app aan en ervaar of dit bij jouw organisatie past.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.