Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Business Apps dit jaar deelneemt aan de Schoonmaak Vakdagen, hét evenement voor de schoonmaakindustrie. Bij standnummer 4.9 staan we klaar om jou kennis te laten maken met onze alles-in-één oplossing op het gebied van personeelscommunicatie.

Wie zijn wij?

Bij Business Apps hebben we al meer dan 10 jaar ervaring in (interne) personeelscommunicatie en bieden we een alles-in-één oplossing voor jouw schoonmaakbedrijf. Onze personeelsapp is ontworpen om HR-zaken, veiligheid en communicatie op één centrale plek te organiseren en integreren. Met onze oplossing bereik je iedere medewerker, ongeacht waar en wanneer ze werken, en dit alles in hun eigen taal. Bovendien zijn we trots op onze samenwerking met schoonmaakbedrijven binnen de sector, waaronder Blinck, SenS!, Multi-Service, Schilten en de verenigingsapp van SIEV.

Wat kun je verwachten op de Schoonmaak Vakdagen?

Bij standnummer 4.9 zul je kennismaken met de personeelsapp voor jouw organisatie, volledig aangepast aan de huisstijl van jouw schoonmaakbedrijf. Deze app stelt jou in staat om de communicatie met jouw personeel te verbeteren en biedt handige functies zoals het delen van HR-informatie, onboarding van nieuwe medewerkers, productinformatie, agenda met inschrijvingen, een social feed, verschillende formulieren en push- en pop-upberichten.

Daarnaast blijven we vernieuwen waarbij we kort geleden nieuwe functionaliteiten hebben ontwikkeld omtrent veiligheid. Je kan hierbij denken aan het delen en aftekenen van documenten, de mogelijkheid om controlevragen te stellen, diverse formulieren zoals WPI, LMRA en start-werkbesprekingen en organiseer je eenvoudig toolboxmeetings.

Hoe kun je je voorbereiden?

Vooraf registreren voor de Schoonmaak Vakdagen is eenvoudig. Gebruik onze link om jouw registratie te voltooien.

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten op de Schoonmaak Vakdagen en inzichten te delen over hoe je jouw personeelscommunicatie kunt verbeteren. Tot ziens bij standnummer 4.9!

Ben je ondertussen al nieuwsgierig geworden naar onze oplossing? Plan dan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze adviseurs of download de brochure en ontdek wat er voor jouw schoonmaakbedrijf mogelijk is.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.