Een ijzersterk middel

Hoe Multi-Service tijd bespaart, door in één keer in meerdere talen te communiceren.

0
Medewerkers altijd up-to-date
0%
Tevredenheid over de samenwerking
0
Groepen met hun eigen specifieke informatie

Een sterk communicatiemiddel

Al ruim 27 jaar is Multi-Service een betrouwbare partner in de schoonmaakbranche. Altijd stond een sterke communicatie met personeel en klanten hoog in het vaandel. “Eerlijk is eerlijk, dat is een hele arbeid”, vertelt Frank Verberne, directeur van Multi-Service.

Nooit eerder werd er gedacht aan een app, maar bij het eerste contact werd direct interesse gewekt. Na een demo waarin de mogelijkheden uitgebreid werden toegelicht, waren zij overtuigd van de meerwaarde. Toen hebben we de trein direct in gang gezet, vertelt Frank.

“Het verhaal was helder, en de kracht van de app deed overtuigen. Simpel van gebruik en toegankelijk voor iedereen.”

De vertaalfunctionaliteit

Tot een jaar of 10 geleden, stelden we het beheren van de Nederlandse taal als eis bij nieuwe medewerkers. Toen kon dat nog, nu is dit niet meer realistisch. Met o.a. +/- 18 Oekraïners in dienst, werd het communiceren daarom een nog grotere uitdaging.

Met de vertaalfunctie besparen wij dan ook een hele hoop tijd. We uploaden bijv. het regelement in het Nederlands, zij openen dit op hun telefoon waarbij de Oekraïense (of een andere) taal is ingesteld en het wordt automatisch vertaald.

“De vertaalfunctionaliteit heeft onze communicatie een heel stuk verbeterd. De doelstelling is bereikt.”

“Ik kan Business Apps met een gerust hart aanbevelen. Ik weet wat erachter zit, en dat voelt gewoon goed.”

Frank Verberne

Directeur Multi-Service

Favoriete functionaliteiten

Meerdere functionaliteiten zijn favoriet bij Multi-Service: prikbord, nieuws en de bestelmodule. Het prikbord én nieuws zorgt volgens Frank echt voor verbinding, bijv. door het delen van verjaardagen en nieuwe projecten.

Daarbij wordt er heel veel gebruik gemaakt van de bestelmodule. Bij deze en andere functies binnen de app hebben we fijne hulp gehad en werd er altijd meegedacht over de mogelijke invulling.

“We kunnen qua planning nu makkelijker vooruit communiceren. Daarbij leest iedereen het in zijn eigen taal. Hierdoor hebben we geen dubbel werk meer.”

Een perfecte samenwerking

Een helder verhaal en een zeer krachtige app, dat heeft ons echt overtuigd. Ook na akkoord is er heel fijn contact geweest. De lijntjes zijn kort en er wordt altijd met ons meegedacht.

“Ik kan Business Apps met een gerust hart aanbevelen. Ik weet wat erachter zit, en dat voelt gewoon goed.”

Multi service app

Nieuwsgierig geworden? Vraag gratis een brochure aan en ontdek alle mogelijkheden of laat je inspireren door een van onze adviseurs.

Ontdek meer succesverhalen