De pilots zitten erop, de laatste aanpassingen zijn gedaan, dat betekent: tijd om ons nieuwe CMS te gaan uitrollen. Medio april wordt het nieuwe CMS voor jullie uitgerold. Een spannend moment, maar wat een verbetering én verandering! Hierbij de belangrijkste veranderingen op een rijtje.

Navigeren
Vanaf nu vind je alle functies en instellingen via één navigatiebalk aan de linkerzijde. Alles binnen handbereik!
 

Gebruikers & beheerders
Geen warrige termen meer als ‘persoonlijke inbox instellingen’ en ‘CMS Logins’. Beheer alle gebruikers via ‘Gebruikers en groepen’ en alle beheerders via ‘Beheerders’. Net zo makkelijk!
 

Notificaties
Onder de knop ‘Berichten versturen’ vind je nu een knop ‘Notificaties’. Via deze pagina zie je in één oogopslag alle verzonden notificaties en maak je eenvoudig een nieuwe aan. Alles onder één dak!
 

Nieuwe tekstbewerker
Ook onze tekstbewerker is geoptimaliseerd. Het grootste voordeel is dat deze nu automatisch de taal van je browser weergeeft, zodat ook anderstalige beheerders er eenvoudig mee aan de slag kunnen. Magnifique!
 

Mobielvriendelijk
Het nieuwe CMS is volledig responsive. Zo beheer je content eenvoudig vanaf mobiel, tablet en desktop. Altijd én overal communiceren! 

Hulp knop
Kom je er niet uit? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk antwoord op je vraag. Door op de knop ‘Hulp’ linksboven te klikken kom je direct op de hulppagina van de desbetreffende functionaliteit. Hulp is direct bij de hand! 

Kortom, ons nieuwe CMS is eenvoudiger, moderner en nóg makkelijker te gebruiken voor beheerders.
 Als je vragen hebt over het gebruik van ons CMS, kun je altijd contact met ons opnemen. Onze experts staan klaar om jou te helpen.

We hopen dat je veel plezier zult hebben met het gebruik van ons nieuwe Content Management Systeem!

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.