Schoonmaak2024-06-21T14:15:28+02:00

Een eigen medewerkers app voor jouw schoonmaakbedrijf

Maak kennis met hét communicatiemiddel voor de schoonmaak; bereik eenvoudig medewerkers waar én wanneer dan ook, automatisch vertaald in hun eigen taal.

Medewerkers app voor schoonmaakbedrijven, dit is de app van Nederrijn

Vertrouwd door 300+ organisaties

Stroomlijn interne communicatie en onboard (tijdelijke) medewerkers in iedere taal

Creëer één centrale plek voor alle communicatie met medewerkers, zowel kantoormedewerkers als schoonmakers. Van personeelszaken regelen tot belangrijk nieuws delen, regel het allemaal vanuit één systeem en in ieders eigen taal.

medewerkers app schoonmaak
Deel belangrijke informatie als schoonmaakbedrijf met een medewerkers app

Deel belangrijke informatie en richt werkprocessen efficiënt in

Stel belangrijke informatie zoals productinformatie, handleidingen en protocollen altijd en overal beschikbaar voor jouw medewerkers. Digitaliseer werkprocessen met formulieren en informatie op één plek zodat jouw schoonmaakpersoneel efficiënter kan werken.

Til de betrokkenheid én kwaliteit van jouw medewerkers naar een hoger niveau

Verhoog de interne betrokkenheid van jouw medewerkers ongeacht hun locaties, werktijden of moedertaal. Creëer meer interactie en biedt jouw medewerkers de mogelijkheid om hun vaardigheden en kennis te blijven ontwikkelen.

Safety oplossing voor schoonmaakbedrijven door de medewerkers app

Waarborg de veiligheid van jouw medewerkers

Digitaliseer, optimaliseer en standaardiseer veiligheids- en kwaliteitsprocessen voor een veilige werkomgeving. Deel documenten en laat ze aftekenen, regel verschillende modules met digitale formulieren en beheer bijeenkomsten en trainingen.

“Het verhaal was helder, en de kracht van de app deed overtuigen: simpel van gebruik en toegankelijk voor iedereen. We kunnen nu qua planning makkelijker vooruit communiceren en lees iedereen het in zijn eigen taal. Dankzij de vertaalfunctie is onze communicatie een heel stuk verbeterd.”

Frank Verberne, Directeur Multi-Service

Top 10 functies binnen de schoonmaakbranche

Al onze functies zijn op diverse manieren inzetbaar, de exacte mogelijkheden worden pas duidelijk zodra wij jouw wensen kennen. Wij denken dan ook graag met je mee.

Met de brochure voor de schoonmaak:

  • Krijg je inzicht in hoe jij de medewerkerscommunicatie naar een hoger niveau kan tillen; zowel kantoormedewerkers als schoonmakers

  • Ontdek je de mogelijkheden voor een eigen medewerkers app voor jouw schoonmaakbedrijf

  • Leer je hoe andere schoonmaakbedrijven hun eigen app ervaren

Vul je gegevens in en download de brochure:

Dit is waarom schoonmaakbedrijven voor Business Apps kiezen

Blogs vol inspiratie voor de schoonmaaksector