Het is aftellen geblazen! Met de feestdagen al om de hoek is het tijd om de sprankelende sfeer van de feestdagen naar jouw app te brengen. In dit artikel geven we je vijf tips om met de functies van jouw app de feestvreugde over te brengen op je gebruikers.

Het prikbord

Het prikbord is een leuke plek om interactie tussen jouw gebruikers te krijgen. Vraag iedereen om een leuke feestelijke post te delen. Dit kan een foto zijn, een filmpje, een leuke kerstgroet of het delen van versieringen. Ook leuk om hier bijvoorbeeld een actie aan te hangen: de post met de meeste likes wint een foute kersttrui!

De kalender

Gebruik de kalender om feestelijke evenementen in te plannen. Extra handig: in de kalender kun je eenvoudig af- en aanmeldingen beheren. Zo kun je gericht jouw inkopen doen! Misschien tijd voor een vrijmibo of een gezellige kerstborrel?

Nieuws

Deel feestelijke (nieuws)updates. Zo houd je je gebruikers bijvoorbeeld op de hoogte bij wijzigingen in de werktijden tijdens de feestdagen. Zorg ervoor dat jouw gebruikers up-to-date zijn en niks hoeven te missen.

Pushmeldingen

Maak gebruik van de pushmeldingen om je gebruikers te herinneren aan aankomende feestelijke gebeurtenissen of belangrijke updates. Zorg ervoor dat je berichten op het juiste moment worden verzonden om maximale betrokkenheid te garanderen.

Ideeënbus

Tot slot kun je de ideeënbus inzetten om jouw medewerkers mee te laten denken over een leuke feestelijke afsluiting van het jaar. Wanneer ze een goed idee hebben, mogen ze dit via de ideeënbus insturen. Handig voor inspiratie en lekker interactief!

Met deze tips ben je goed op weg om jouw app feestdag-klaar te maken. Het aanpassen van je content op de feestdagen is niet alleen een manier om de betrokkenheid van je gebruikers te vergroten, maar ook om een fijne, feestelijke sfeer neer te zetten.

Business Apps wenst jullie fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2024!

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.