We zien steeds vaker dat organisaties met de uitdaging kampen dat informatie en berichten niet goed wordt gelezen. Zo hebben ze te maken met laaggeletterden of slechtzienden. Om écht iedereen te kunnen voorzien van belangrijke informatie hebben wij een voorleesfunctie. En deze functie blijkt ook zeer handig te zijn voor vrachtwagenchauffeurs. We vertellen je er meer over in ons blogartikel.

Voorleesfunctie populair onder vrachtwagenchauffeurs

Naast dat de voorleesfunctie handig is voor laaggeletterden en slechtzienden, blijkt deze functie populair te zijn bij vrachtwagenchauffeurs. Met de voorleesfunctie kunnen vrachtwagenchauffeurs eenvoudig naar berichten en informatie luisteren zonder dat ze afgeleid raken tijdens het rijden. Dat is wel zo veilig!

“Door de voorleesfunctie gaan onze chauffeurs veiliger op weg. De chauffeurs kunnen tijdens de stops even snel een nieuwsbrief of een bericht laten voorlezen. Dit ervaren chauffeurs als erg prettig.” – Marian Roelofs- Welgraven, HR Manager bij transportbedrijf De Klok Logistics. Lees hier de gehele ervaring van De Klok Logistics.

Gebruik en voordelen van de voorleesfunctie:

Als organisatie bepaal je zelf of de app wordt voorzien van een voorleesfunctie. Om berichten te beluisteren, druk je eenvoudig op het speakericoon in de app. Drie belangrijke voordelen:

  • Berichten en informatie worden voorgelezen in de taal waarin de app staat ingesteld. Lees hier hoe onze meertaligheid functie werkt.
  • Maak informatie óók beschikbaar voor laaggeletterden of slechtzienden
  • Vrachtwagenchauffeurs luisteren naar berichten en informatie zonder dat ze afgeleid raken tijdens het rijden

Ben jij benieuwd naar wat Business Apps voor jouw organisatie kan betekenen? En wil je alle mogelijkheden ontdekken van de alles-in-één oplossing van Business Apps? Plan dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek in met een van onze consultants of download de brochure.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.