Houd al je personeel betrokken, ook wanneer zij veel onderweg zijn, verschillende talen spreken en op verschillende locaties/tijden werken. Ontdek hoe Swijnenburg deze uitdaging is aangegaan met Business Apps in ons webinar!

Vraag het webinar aan.

Vul je gegevens in.

In dit webinar gaan wij in gesprek met Swijnenburg Transport over hoe zij de app ervaren en hoe deze wordt ingezet. 

We leven in een tijd waar het betrokken houden van medewerkers belangrijker is dan ooit. Zij willen zich gehoord voelen. In een sector waar medewerkers veel onderweg zijn en op verschillende tijden werken, is dat een hele uitdaging!

Om deze uitdagingen aan te gaan koos Swijnenburg Transport Werkendam voor een eigen app als communicatiemiddel. Daarnaast gaf een eigen app hen ook de mogelijkheid om hun processen te digitaliseren. Met de app bereiken ze nu iedereen voor belangrijk nieuws, wordt leuk nieuws onderling gedeeld op het prikbord en zijn processen gedigitaliseerd.
​​​​​​​
“De behoefte aan een nieuw communicatiemiddel ontstond voor de eerste keer door corona, op dat moment was het belangrijker dan ooit om meer in contact te staan met onze medewerkers. Daarnaast hadden documenten en stukken digitalisering nodig.” – Janica Swijnenburg, financieel directeur

Kortom, we gaan wij in op de volgende aspecten:

  • Hoe Swijnenburg Transport hun eigen app inzet;
  • Betrokken chauffeurs op weg;
  • Waarom Swijnenburg Transport voor Business Apps heeft gekozen;
  • De persoonlijke ervaring van Janica Swijnenburg;
  • De mogelijkheden van een eigen Business App.​​​​

Let op! Je ontvangt de video direct, je kunt hem dus kijken wanneer je wilt!

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.