Er is meer werk dan personeel, personeel raakt hierdoor overspannen en hierdoor wordt het tekort alleen maar groter. Ondanks deze en andere uitdagingen is digitalisering een positieve ontwikkelingen in de zorg. Steeds meer communicatie in de zorg wordt gedigitaliseerd. Zo ook de communicatie naar en met cliënten, familie en verwanten. Communiceren kan soms een uitdaging zijn, ook met cliënten. Want, hoe communiceer je met cliënten, familie én verwanten? 

Informatie die maar op 1 fysieke locatie wordt gedeeld, informatie die wordt vergeten of niet aankomt, verschillende communicatiekanalen, geen overzicht, een informatieoverflow en ga zo maar door. Vele redenen waardoor het soms fout kan gaan in de communicatie met cliënten, hun familie en verwanten. Op 12 december om 11:00uur organiseren wij een gratis webinar over communiceren met cliënten, familie én verwanten.

Meld jezelf gratis aan.

Vul je gegevens in.

In dit webinar bespreken we onder andere:

  • Uitdagingen in de zorg omtrent cliëntcommunicatie
  • Eén centrale plek voor alle informatie en communicatie
  • De mogelijkheden van een eigen Business App
  • Voorbeeldcases van klanten

Ben jij benieuwd hoe jij één centrale plek kan creëren voor alle informatie en communicatie naar en met cliënten? Ontdek het in ons webinar.

Let op! Kan je niet op de desbetreffende tijd? Meld je toch aan, je ontvangt later een link om het webinar terug te kijken.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.