Chauffeurs zijn veel onderweg en je hebt logistiekmedewerkers op verschillende locaties werken. Het waarborgen van veiligheid van je medewerkers is ontzettend belangrijk, ongeacht hun werkplek. Hoe zorg je ervoor dat je óók de veiligheid onderweg kan waarborgen van je medewerkers? Daar geven wij een webinar over op donderdag 13 juni om 11:00 uur.

Voor wie is dit webinar interessant?
Dit webinar richt zich op transport- en logistiekbedrijven die uitdagingen omtrent veiligheid en interne communicatie ervaren.

Wat kun je verwachten?
Ontdek in dit webinar hoe je een veilige werkomgeving creëert en veiligheidsprocessen efficiënter inricht. Verbeter ook de interne communicatie, zodat chauffeurs veilig en goed geïnformeerd de weg op gaan.

Hoe kan ik dit webinar volgen?
Op donderdag 13 juni om 11:00 uur is het webinar online te volgen of met een link terug te kijken op een later moment.

We zien dat organisaties vaak hun veiligheidsprocessen wel in orde hebben voor de certificeringen, maar dat deze in de praktijk niet (efficiënt) werken voor het personeel. Personeel heeft geen (eenvoudige) toegang tot de juiste tools, zijn niet op de hoogte van wijzigingen of incidenten en hebben niet overal toegang tot alle informatie. Denk bijvoorbeeld aan inspecties, LMRA, toolboxmeetings, veiligheidshandleidingen en -plannen etc.

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers efficiënt deze processen kunnen doorlopen ongeacht? Op welke manier communiceer je nieuws, updates en wijzigingen omtrent veiligheid? Hoe geef je alle medewerkers altijd en overal toegang tot alle informatie? En hoe creëer je bewustzijn bij medewerkers over een veilige werkomgeving? En dat allemaal ongeacht hun werkplek.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.