Vrijwilligers in de zorg zijn vaak lastig te vinden. Als je ze dan eenmaal gevonden hebt, hoe houd je hen dan betrokken en kun je gemakkelijk naar hen allemaal communiceren? Wij kunnen ons voorstellen dat dit soms een hele uitdaging is.

Hoe bereik ik de vrijwilligers wanneer ze aanwezig zijn op verschillende locaties? Hoe werf ik efficiënt vrijwilligers voor activiteiten? Hoe houd ik vrijwilligers op de hoogte van het laatste nieuws? En hoe deel ik belangrijke informatie met vrijwilligers wanneer zij geen toegang hebben tot het intranet? Deze vragen horen wij vaak wanneer we in gesprek zijn met zorgorganisaties. Voor deze uitdagingen hebben wij een oplossing ontwikkeld, een eigen vrijwilligersapp.

Om jullie kennis te laten maken met onze oplossing en deze vragen te beantwoorden, hebben wij een gratis webinar georganiseerd. Vul je gegevens in om de terugkijklink te ontvangen en kijk het webinar gratis terug wanneer jij wilt.

Vraag de terugkijklink aan.

Vul je gegevens in.

In dit webinar bespreken we onder andere:

– Communiceren met vrijwilligers op verschillende locaties;
– Combineren van formele en informele zorg;
– Vergroot de interactie tussen de vrijwilligers en de organisatie;
– En altijd overzicht door te werken met één kanaal.

Wil jij op een gemakkelijke manier al jouw vrijwilligers bereiken? Wil je alle vrijwilligers via dezelfde kanalen kunnen bereiken zodat alles altijd op één plek te vinden is?

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.