Begin september zijn wij in gesprek gegeaan met Swijnenburg Transport. In dit webinar hebben wij jullie een kijkje gegeven in hoe Swijnenburg de app ervaart en hoe deze wordt ingezet. We hebben veel positieve reacties ontvangen over dit webinar en daarom willen wij jullie de kans geven om dit webinar terug te kijken.

We leven in een tijd waar het betrokken houden van medewerkers belangrijker is dan ooit. Zij willen zich gehoord voelen. In een sector waar medewerkers veel onderweg zijn en op verschillende tijden werken, is dat een hele uitdaging!

Om deze uitdagingen aan te gaan koos Swijnenburg Transport Werkendam voor een eigen app als communicatiemiddel. Daarnaast gaf een eigen app hen ook de mogelijkheid om hun processen te digitaliseren. Met de app bereiken ze nu iedereen voor belangrijk nieuws, wordt leuk nieuws onderling gedeeld op het prikbord en zijn processen gedigitaliseerd.
​​​​​​​
“De behoefte aan een nieuw communicatiemiddel ontstond voor de eerste keer door corona, op dat moment was het belangrijker dan ooit om meer in contact te staan met onze medewerkers. Daarnaast hadden documenten en stukken digitalisering nodig.” – Janica Swijnenburg, financieel directeur

Vraag de terugkijklink aan.

Vul je gegevens in.

Kortom, we gaan wij in op de volgende aspecten:

  • Hoe Swijnenburg hun eigen app inzet;
  • Waarom Swijnenburg voor Business Apps heeft gekozen;
  • De persoonlijke ervaring van Janica Swijnenburg;
  • De mogelijkheden van een eigen Business App.

Wij nodigen je van harte uit voor dit webinar vol nieuwe informatie, tips en inspiratie

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.