Uit recent onderzoek uit naam van brancheorganisatie Techniek Nederland (2023) blijkt dat bijna alle medewerkers in de technieksector buitengewoon blij zijn met hun baan. 82% van alle medewerkers geven het werken in de techniek een 8,1. Belangrijke factoren voor dit positieve cijfer zijn; het werk doet ertoe, je blijft leren, het is inkomenszeker en het maakt je trots. 

De technieksector was al onmisbaar, maar met de huidige energietransitie en verduurzaming ben je als technisch vakman/vrouw tegenwoordig écht onmisbaar. Als werkgever is het belangrijk om hier waardering uit te spreken en het werkgeluk te behouden. Ondanks de positieve cijfers is er nog een grote krapte op de arbeidsmarkt. Techniek Nederland wil met langlopende campagnes werken in de techniek aantrekkelijker te maken om zo jongeren en zij-instromers aan te trekken. Dat is natuurlijk erg mooi, maar als werkgever kun jij zelf ook stappen ondernemen.

Hoe leg je de focus op het behouden van bestaand personeel? Hoe organiseer je veiligheidsprocessen voor jouw medewerkers? En hoe communiceer je met je medewerkers die op verschillende locaties werken en verschillende talen spreken? Om antwoord te geven op al deze vragen organiseren wij een webinar.

Vraag de terugkijklink aan.

Vul je gegevens in.

We gaan wij in op de volgende aspecten:

  • Het (groeiende) werkgeluk binnen de technieksector;
  • Waarborgen van veiligheid en een veilige werkomgeving creëren;
  • De mogelijkheden van een eigen Business App;
  • Voorbeeldcases van onze klanten.

Wij nodigen je van harte uit voor dit webinar vol nieuwe informatie, tips en inspiratie. Hopelijk tot dan!

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.