Hoe zorg jij ervoor dat jij voldoet aan de steeds scherpere veiligheidsregels en jouw medewerkers op de hoogte houdt van veranderingen?​​​​​​​ Ontdek het in ons gratis webinar.

Vraag de gratis terugkijklink aan.

Vul je gegevens in.

Het waarborgen van veiligheid op de werkvloer is ontzettend belangrijk. We zien dat organisaties vaak hun veiligheidsprocessen wel in orde hebben voor de certificeringen, maar dat deze in de praktijk niet (efficiënt) werken voor het personeel. 

Het is zonde wanneer je personeel niet de juiste tools heeft om veiligheidsprocessen te volgen, ondanks dat deze processen dagelijks voorbij komen op het werk. Denk bijvoorbeeld aan inspecties, LMRA, toolboxmeetings, veiligheidshandleidingen en -plannen etc.

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers efficiënt deze processen kunnen doorlopen? Hoe communiceer je nieuws, updates en wijzigingen omtrent veiligheid? Hebben jouw medewerkers altijd en overal toegang tot alle informatie? En hoe creëer je bewustzijn bij medewerkers over een veilige werkomgeving?

Hierover geven wij een webinar. In dit webinar gaan we dieper in op het onderwerp veiligheid en hoe je dit op de juiste manier waarborgt. We gaan in op de problemen maar richten ons vooral op de oplossingen.

Wat kun je verwachten in het webinar:

  • Onze functionaliteiten gericht op het waarborgen van veiligheid op één vaste plek;
  • Altijd zekerheid dat jouw medewerkers op de hoogte zijn;
  • Hoe andere bedrijven het waarborgen van veiligheid aanpakken;
  • Communicatieproblemen rondom veiligheid.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.