Onze ontwikkelaars hebben het afgelopen jaar hard gewerkt en daarom hebben we iets spannends te vertellen! Met trots delen we dat onze oplossing nu overal toegankelijk is dankzij ons gloednieuwe social intranet, webomgeving van onze bestaande appoplossing. Of je het nu los gebruikt of in combinatie met de app, je creëert één centraal platform voor alle communicatie, informatie en safety. In dit blogartikel nemen we je mee in de mogelijkheden van het social intranet en geven we een kijkje in de ontwikkeling ervan.

Wat is het social intranet?

Het social intranet is een webomgeving waarmee onze bestaande appoplossing nu ook beschikbaar is vanaf laptop en desktop. Het biedt één centraal platform voor alle communicatie, informatie en veiligheid binnen jouw organisatie. Dit betekent dat medewerkers toegang hebben tot alle informatie ongeacht of ze op kantoor zijn, onderweg of thuis werken. Dit zorgt ervoor dat iedereen binnen de organisatie gemakkelijk bereikbaar is en blijft.

Wat is er mogelijk in het social intranet?

Door de jaren heen hebben we veel functionaliteiten ontwikkeld om zo voor iedereen een app te ontwikkelen die bij zijn/haar behoeften past. We hebben ervoor gekozen om de meest gebruikte functionaliteiten beschikbaar te stellen in het social intranet.

Met het social intranet heeft iedereen toegang tot alle informatie ongeacht hun werklocatie, -tijden, moedertaal én device. Waar je medewerkers ook aan het werk zijn, je bereikt hen allemaal. Deel efficiënt informatie, nieuws en updates vanuit 1 centrale plek naar verschillende locaties zonder dubbele handelingen. Een greep uit de belangrijkste functionaliteiten:

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Download vrijblijvend onze brochure.

Combineer het social intranet met een eigen app

Ben je opzoek naar een platform waarmee je óók non-deskmedewerkers kunt bereiken? Combineer dan het social intranet met een eigen app en creëer één centraal platform. Op die manier blijven desk- én non-deskmedewerkers gemakkelijker met elkaar verbonden. De combinatie met de app zorgt voor een optimale communicatie tussen organisatie en medewerkers onderling ongeacht hun werklocatie, tijden, device of moedertaal.

Geen gedoe met schakelen tussen pc en telefoon; iedere medewerker heeft toegang tot het platform vanaf zijn/haar voorkeursdevice. Hierdoor blijft iedereen op de hoogte van het laatste nieuws en hebben ze altijd en overal toegang tot belangrijke informatie.

De ontwikkeling

De afgelopen periode kregen we steeds vaker de vraag terug of de app ook via het web toegankelijk is. Onze naam zegt het al… De focus lag op het aanbieden van apps. Maar ook wij gaan mee in vernieuwingen en luisteren dan ook naar de behoeftes van onze klanten. Onze ontwikkelaars zijn aan de slag gegaan door te onderzoeken, testen en te bouwen. Na verschillende pilots met zowel ons eigen team als diverse klanten is het social intranet, de webomgeving van onze appoplossing, succesvol gelanceerd.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar hoe je met de oplossingen van Business Apps de communicatie van jouw organisatie naar een hoger niveau kan tillen? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze consultants.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.