De decembermaand is een drukke maand met veel feestdagen. Als organisatie kun je de feestdagen goed inzetten om je content wat persoonlijker in te steken. In dit artikel geven we je vier tips om leuke en persoonlijke content te delen tijdens de feestdagen.

Tip 1: Kerstgroet van medewerkers

Stuur je klanten, partners en (online) publiek een leuke kerstgroet. Maak bijvoorbeeld een ludieke video waarin je medewerkers op een persoonlijke manier hun kerstwensen delen. Deze tip hebben wij zelf ook toegepast. Bekijk hier onze kerstvideo.

Tip 2: Blik terug op het afgelopen jaar

De feestdagen zijn een goed moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Intern worden er vaak hoogtepunten van de organisatie besproken. Deel deze hoogtepunten ook met je publiek. Laat zien wat jullie als organisatie hebben bereikt en waar jullie trots op zijn.

Tip 3: Haak in op leuke dagen

De maand december kent veel feestdagen. Vaak wordt hier intern wel al aandacht aan besteedt. Wordt er bijvoorbeeld een competitie gehouden wie de meest foute kersttrui naar kantoor draagt op 14 december? Deel dit ook met je publiek om op deze manier meer persoonlijke content te delen met je publiek. In december kun je onder andere inspelen op de volgende feestdagen:

  • 5 december: Sinterklaas
  • 9 december: Paarse vrijdag
  • 14 december: Foute kersttruien dag
  • 25 en 26 december: Kerstmis
  • 31 december: Oudejaarsdag

Tip 4: Versier ook je communicatiekanalen

Tot slot kan je naast de kerstversieringen op kantoor ook je communicatiekanalen ‘versieren’. Geef je huisstijl in de decembermaand een feestelijke touch. Heb jij onze feestelijke huisstijl al ontdekt?

Business Apps wenst jullie fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2023!

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.