WANNASUP

laat jou niet vallen

Met stabiele supboards, de mooiste routes, de beste instructies en nu ook met de beste service via hun eigen app

0
Sinds 2021 de eerste app in deze branche
0
Meer dan 500 reacties in de app
0
Meer dan 250 opstapplaatsen in de app

De oplossing voor
WANNAsup

Wij spraken met Jordi Damen, directeur bij WANNAsup. WANNAsup is sinds 2021 de eerste op de markt met een eigen app op het gebied van supboards en alles wat daarbij komt kijken. Tot vandaag de dag neemt de app veel werk uit handen en zijn klanten beter geholpen.

“Partners zoals B&B’s hoeven we niks meer uit te leggen en folders zijn verleden tijd. Zij downloaden de app en sporen hun gasten aan dit ook te doen. Zo ziet de B&B-eigenaar waar de actuele opstapplaatsen zijn en kunnen zij gasten gemakkelijk van informatie voorzien over leuke activiteiten in de buurt.”

De app als hét communicatiemiddel

Jordi kreeg steeds dezelfde vragen van klanten. Vanuit dit probleem ging hij op zoek naar een oplossing. Zijn droom was om suppers op ieder moment van de dag van de belangrijkste supinformatie te kunnen voorzien. Hierbij kun je denken aan tips over hoe je moet suppen, verschillende suproutes, opstapplaatsen en pitstop mogelijkheden. Maar ook plaatsen waar je een sup kunt huren of instructievideo’s over het gebruik van een sup.

“Er was nog niemand met een app op dit gebied. Dit in combinatie met de vele vragen die ik kreeg, leek mij een app een mooi initiatief. Je merkt ook dat dit gemakkelijker werkt voor mensen op het water dan wanneer zij een website zouden moeten bezoeken via hun telefoon. We zien ook echt dat de app heel vaak gebruikt wordt.”

“De functionaliteiten in de app van Business Apps waren precies de functionaliteiten die aansloten op mijn wensen. Ik dacht, ja dit kan echt het verschil maken in de branche. Onze slogan is: we laten je niet vallen. Niet alleen met een stabiel board, maar nu ook met de service via onze eigen app.”

Jordi Damen

Eigenaar, WANNAsup

Favoriete functionaliteiten

WANNAsup verwijst altijd direct door naar de app. Zodra mensen een aankoop hebben gedaan laten zij hen de app downloaden, zodat klanten daar de video-tips kunnen bekijken over hoe je het beste kunt leren suppen. Daarnaast heeft WANNAsup ook een winactie gekoppeld aan hun app. Alleen via de app kun je mee doen aan de winactie waardoor zij mensen nog meer aansporen tot het downloaden van de app.

Gebruikers van de WANNAsup app kijken vooral naar de winactie, de how-to video’s en de routes. De reden dat het bekijken van de routes zo populair is, is omdat WANNAsup meer dan 250 opstapplaatsen met meer dan 150 verschillende routes in de app heeft zitten.

“Wij hebben een winactie waarbij suppers een mooie foto kunnen maken, deze kunnen insturen via de app. Op deze manier kan de winnaar met de beste/mooiste foto een sup winnen. Vorig jaar hebben we meer dan 500 foto’s binnen gekregen. Dit werk dus erg goed!”

De samenwerking

Jordi omschrijft ze samenwerking met Business Apps als prettig. Alles is destijds goed verlopen. Nu lopen er zo nu en dan aanpassingen die altijd goed worden opgepakt en nageleefd.

“Het grote voordeel is dat we één centrale database hebben waarin we alle tips, video’s, weetjes, routes en opstapplaatsen kunnen onderhouden en verzamelen. Ook gebruiken we het als verwijzing voor onze service. Zo krijgen wij minder vragen en wordt de klant beter geholpen.”

Community app van WannaSup

Nieuwsgierig geworden? Vraag gratis een brochure aan en ontdek alle mogelijkheden of laat je inspireren door een van onze adviseurs.

Ontdek meer succesverhalen