Betrokken chauffeurs bij Wezenberg Groep

Met chauffeurs communiceren en hen verbonden houden was een uitdaging. Na het vergelijken van verschillende oplossingen, kozen zij voor Business Apps.

app voor transport

Wezenberg Groep

Wij spraken met Deja Broek-Jansen, P&O bij Wezenberg groep. Wezenberg is een familiebedrijf sinds 1945 en zijn gespecialiseerd in koeltransport en losgestort vervoer van AGF-producten, winkeldistributie en multimodaal transport. Bij Wezenberg staat niet alleen milieu hoog in het vaandel, ook efficiënt werken en het komen met gepaste, logistieke oplossingen maakt Wezenberg een innovatief bedrijf. Een app van Business Apps was daarom hét gepaste, eigentijdse middel om hun communicatie naar chauffeurs te verbeteren.

“Wij waren op zoek naar een kanaal, puur om de communicatie naar chauffeurs te kunnen verbeteren. Zij zijn veel onderweg en dus moeilijk te bereiken.”

Positieve reacties van chauffeurs

De chauffeurs bij Wezenberg zijn blij met de app van Business Apps. Eerder gebruikte Wezenberg veel verschillende communicatiekanalen. Vooral voor chauffeurs was dit verwarrend. Nu wordt alles gebundeld op één plek en kan er gecommuniceerd worden naar grote groepen tegelijk.

De favoriete functie onder chauffeurs is de galerij. Hierin delen de chauffeurs van Wezenberg vaak foto’s met elkaar van bijvoorbeeld mooie vrachtwagens, het zijn tenslotte echte liefhebbers. Ook al zien zij elkaar nauwelijks, kunnen zij zo toch interessante en leuke onderwerpen met elkaar delen en blijven zij met elkaar verbonden.

Meer efficiëntie door tijdsbesparing

Deja vertelt dat de app veel werk uit handen neemt. De algemene, dagelijkse instructies voor chauffeurs worden in de app gezet. Omdat het beheren van de app gemakkelijk werkt, worden er dagelijks instructies gewijzigd en toegevoegd. Zo is iedereen altijd op de hoogte van de juiste informatie. In het verleden werd de planning bij Wezenberg hiermee belast. Door de personeelsapp is dit verledentijd.

“In het verleden werd de planning daarmee lastiggevallen. Nu kunnen we dit dagelijks in de app zetten en wijzigen wanneer we zelf willen. Zo komt alles direct bij de chauffeurs terecht zonder extra handelingen.”

Heldere communicatie

Deja geeft aan de samenwerking met Business Apps prettig te vinden. De app is voor hun hét middel dat ervoor heeft gezorgd dat zij veel tijd kunnen besparen én gemakkelijk met chauffeurs kunnen communiceren.

“De samenwerking gaat goed. We hebben het gevoel dat we gehoord worden. Wanneer we specifieke wensen hebben voor in de app, wordt daar direct aan gewerkt, dit is heel prettig.”

“We zien al veel veranderingen door de app. Chauffeurs zijn er erg blij mee en het communiceren gaat gemakkelijk. Het gaat om echt om de efficiëntie want door de app besparen we enorm veel tijd.”

Deja Broek-Jansen

P&O bij Wezenberg Groep

Nieuwsgierig geworden? Wij adviseren je graag!

Ontdek meer succesverhalen