Welkom bij de introductie van onze nieuwe Safety functionaliteiten! We zijn verheugd om je de spannende nieuwe functionaliteiten te presenteren die zijn ontwikkeld door onze app ontwikkelaars met gespecialiseerde adviseurs op het gebied van safety certificeringen en Arbo-wetgeving. Met deze app lever je een belangrijke bijdrage aan het bevorderen van een veiligheidscultuur binnen jouw organisatie en tegelijkertijd voldoen aan verschillende certificeringseisen, zoals VCA of de veiligheidsladder.

Laten we eens kijken naar enkele van de nieuwe mogelijkheden van onze Safety functionaliteiten:

  1. Veiligheidsbewustzijn: Onze functionaliteiten zijn ontworpen om het veiligheidsbewustzijn te vergroten bij alle medewerkers in jouw organisatie. Het biedt toegang tot up-to-date informatie over veiligheidsprocedures, risico’s en best practices. Dit stelt jouw team in staat om continu op de hoogte te blijven van de nieuwste veiligheidsrichtlijnen en -normen.
  2. Certificeringsbeheer: Met onze app wordt het beheer van certificeringen een stuk eenvoudiger. Je volgt gemakkelijk de voortgang van de certificeringseisen die relevant zijn voor jouw organisatie, zoals VCA of de veiligheidsladder. Onze app biedt overzichtelijk rapportages waarin je ziet welke stappen nog moeten worden genomen om aan de eisen te voldoen en certificeringen te behalen.
  3. Risicobeheer: Veiligheidsrisico’s zijn een integraal onderdeel van elke organisatie. Met onze app identificeer, beheer en beoordeel je risico’s effectief. Je hebt de mogelijkheid om gemakkelijk risico-evaluaties uit te voeren, maatregelen te implementeren en op te volgen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om rapportages te genereren om een volledig overzicht van de veiligheidssituatie binnen jouw organisatie te behouden.
  4. Veiligheidsincidenten en rapportage: Onze app biedt een gestroomlijnde manier om veiligheidsincidenten te rapporteren en op te volgen. Medewerkers kunnen snel en eenvoudig incidenten melden, inclusief foto’s en beschrijvingen. Hierdoor verbeterd de communicatie tussen verschillende teams. Het systeem genereert automatisch rapporten en meldingen, zodat je onmiddellijk actie kan ondernemen om de veiligheidsproblemen op te lossen.
  5. Training en bewustwording: Met de functionaliteiten organiseer je eenvoudig bijeenkomsten en toolboxmeetings. Dit helpt jouw team om hun kennis en begrip van veiligheidsprocedures en -voorschriften te vergroten. Medewerkers hebben de mogelijkheid zich online aan te melden voor deze activiteiten, zo heb je altijd een rapportage van wie er wel en niet op de hoogte zijn.
  6. Geen taalbarrières meer: De app heeft een automatische vertaler zodat jouw medewerkers informatie in hun eigen taal binnen krijgen.

Deze nieuwe functionaliteiten zullen jou en jouw organisatie helpen om een veiligheidscultuur te bevorderen en te voldoen aan de certificeringseisen. We zijn ervan overtuigd dat deze functionaliteiten jouw team in staat zal stellen om proactief met veiligheid om te gaan en de gezondheid en het welzijn van alle medewerkers te waarborgen.

Dus waar wacht je nog op? Laten we samen werken aan een veilige en gezonde werkomgeving met behulp van onze innovatieve Safety oplossing! Ontdek hier alle nieuwe safety functionaliteiten. 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.