Moeite met het bereiken van personeel? Of gewoon interesse naar hoe het met een werknemer gaat? Met een eigen bedrijfsapp wordt de interne communicatie binnen jouw bedrijf naar een hoger level getild! Lees in dit artikel hoe je intern voor meer interactie kan zorgen.

Alle medewerkers snel op de hoogte brengen

Met een eigen bedrijfsapp kun je met één druk op de knop eenvoudig alle medewerkers bereiken. Of dit nou medewerkers zijn op kantoor of personeel dat ambulant werkt, elke werknemer krijgt een melding op zijn of haar telefoon. Dit omdat je berichten kunt versturen met pushmeldingen. Op deze manier mist niemand het berichtje en weet je dat al het personeel up-to-date wordt gehouden.

Benieuwd naar wat personeel ergens van vindt?

Wil je interactie tussen jou en al het personeel, omdat je bijvoorbeeld nieuwsgierig bent naar hun visie op bepaalde onderwerpen? Upload dan een formulier in de bedrijfsapp. In dit formulier kun je open en gesloten vragen stellen. Naast het toevoegen van formulieren is de pollfunctie ook een goede functie om achter de mening van personeel te komen. Via deze functionaliteit kunnen mensen door middel van één druk op de knop kiezen tussen verschillende antwoorden. De resultaten van een poll worden dan ook meteen overzichtelijk getoond in het CMS.

Zorg er wel altijd voor dat de informatie die je deelt interessant is voor de medewerkers. Benieuwd wat interessante informatie zou kunnen zijn? Lees ons blog over welke informatie medewerkers interessant vinden!

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.