Vrijwilligers in de zorg zijn vaak lastig te vinden. Als je ze dan eenmaal gevonden hebt, hoe houd je hen dan betrokken en kun je gemakkelijk naar hen allemaal communiceren? Ontdek het in ons gratis webinar op woensdag 3 juli om 11:00 uur.

Voor wie is dit webinar interessant?
Dit webinar richt zich op zorginstellingen die vrijwilligers inzetten en zoekende zijn naar een oplossing om efficiënter te communiceren met vrijwilligers.

Wat kun je verwachten?
Ontdek in dit webinar hoe je de informele communicatie met vrijwilligers kunt verbeteren, hen betrokken houdt en gemakkelijker vrijwilligers kunt werven voor activiteiten.

Hoe kan ik dit webinar volgen?
Vul je gegevens hiernaast in om je aan te melden voor het webinar. Op woensdag 3 juli om 11:00 uur is het webinar online te volgen of met een link terug te kijken op een later moment.

De ene vrijwilliger wil graag op vaste uren vrijwilligerswerk doen waarbij de ander meer flexibel wil zijn. Daarbij is het werven van vrijwilligers voor activiteiten een hele uitdaging, zeker wanneer je iedereen 1-op-1 moet spreken.

In gesprekken met verschillende zorginstellingen horen we steeds vaker dat ze op zoek zijn naar één centraal communicatiemiddel voor vrijwilligers. Vragen die dan naar voren komen zijn: hoe werf ik efficiënt vrijwilligers voor activiteiten? Hoe houd ik vrijwilligers op de hoogte van het laatste nieuws, ook wanneer ze op verschillende locaties aanwezig zijn? En hoe deel ik belangrijke informatie met hen wanneer zij geen toegang hebben tot het intranet? Hiervoor hebben wij een oplossing ontwikkeld: een eigen vrijwilligersapp speciaal ingericht naar de wensen van jouw zorginstelling.

Ontdek in ons webinar hoe je proactief de informele en formele communicatie met vrijwilligers waarborgt, zelfs in onzekere tijden. We bespreken onder andere:

  • Uitdagingen in de zorg omtrent informele en formele communicatie met vrijwilligers
  • Het creëren van één centrale plek waar het binden, boeien en bereiken van vrijwilligers centraal staat
  • De mogelijkheden van een eigen Business App
  • Voorbeeldcases van o.a. Ipse de Brugge, Amarant & ZorgSpectrum

Ben jij benieuwd hoe jij één centrale informatiehub kan creëren voor de communicatie, informatie en binding met jouw vrijwilligers? Ontdek het in ons webinar.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.