Met de krapte op de arbeidsmarkt is het nog belangrijker om gekwalificeerd personeel te behouden. Voelen jouw medewerkers zich gehoord, betrokken en gewaardeerd? En hoe doe je dit wanneer zij op verschillende locaties en tijden werken en verschillende talen spreken?​​​​​​​ Ontdek het in ons gratis webinar.

Voor wie is dit webinar interessant?
Dit webinar richt zich voornamelijk op installatietechniekbedrijven die te maken hebben met personeelstekorten en hier een blijvende oplossing voor zoeken.

Wat kun je verwachten?
Ontdek in dit webinar hoe je de focus verlegt van personeelswerving naar het behouden van bestaand, gekwalificeerd personeel. Zeker in een tijd waar veel bedrijven te maken hebben met personeelstekorten en de krapte op de arbeidsmarkt groot is, is het van belang om je bestaande personeel binnenboord te houden. 

Hoe kan ik dit webinar volgen?
Vul je gegevens in het formulier hiernaast in en je ontvangt binnen enkele minuten het webinar in je mailbox.

De instroom van nieuw personeel ligt lager dan de uitstroom van bestaand personeel. Als het niet lukt om nieuw personeel binnen te halen, focus dan op de betrokkenheid van je huidige personeel. Maar hoe pak je dit aan? Daar geven wij antwoord op in ons webinar.

Veel uitstroom is geen goed teken. Het voorkomen van uitstroom is daarom van essentieel belang en kan daarnaast een positief effect hebben op de instroom van personeel. Voelen je medewerkers zich verbonden met het bedrijf? Hoe is sfeer op de werkvloer? En welke vooruitzichten of doorgroeimogelijkheden zijn er? Belangrijke vragen die een grote invloed hebben op de betrokkenheid van medewerkers.

Wat kun je verwachten in het webinar:

  • Leer hoe communiceren en betrokkenheid elkaar versterken
  • Krijg inzicht in hoe je één centraal platform creëert waar communicatie, informatie en veiligheid samenkomen
  • Het behouden van gekwalificeerd personeel door de focus te verleggen van personeelswerving naar personeelsbehoud en -betrokkenheid
  • Voorbeeldcases van onze klanten.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.