Het is vast herkenbaar voor productiebedrijven: je hebt meerdere locaties, medewerkers die in verschillende ploegen werken en anderstalig personeel in dienst. De grote vraag is dan: hoe bereik je hen allemaal met alle informatie en communicatie op een efficiënte manier? Ontdek het in ons gratis webinar.

Voor wie is dit webinar interessant?
Dit webinar richt zich voornamelijk op productiebedrijven waarvan medewerkers op verschillende locaties en ploegen werken of anderstalig zijn.

Wat kun je verwachten?
Ontdek in dit webinar hoe je op een efficiënte en laagdrempelige manier al jouw productiemedewerkers kunt bereiken en informeren ongeacht hun locaties, werktijden of (moeder)taal.

Hoe kan ik dit webinar volgen?
Vul je gegevens hiernaast in en ontvang binnen een paar minuten het webinar in je mailbox. Zo kijk je het webinar terug wanneer jij wilt.

Je kunt natuurlijk iedereen via de mail op de hoogte houden en voor anderstalig personeel de mails vertalen. Maar leest iedereen wel hun mail en heb je wel tijd om handelingen steeds dubbel uit te voeren? Met alle drukte kunnen wij begrijpen dat hier niet altijd tijd voor is, en dat is zonde. Echter is interne communicatie niet alleen belangrijk om personeel geïnformeerd te houden maar ook om hen verbonden en betrokken te voelen.

In dit webinar bespreken wij hoe jij op een efficiënte en laagdrempelig manier al jouw productiemedewerkers kunt bereiken ongeacht hun locatie, werktijden of (moeder)taal.
​​​​​​​
Wat kun je verwachten in het webinar:

  • Leer het belang van een goede interne communicatie om personeel binnenboord te houden
  • Krijg inzicht in hoe je één centraal platform creëert waar communicatie, informatie en veiligheid samenkomen
  • Voorbeeldcases van onze klanten.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.