Hoe bereik je iedereen wanneer chauffeurs veel onderweg zijn, logistiekmedewerkers in het magazijn werken en kantoorpersoneel hen niet vaak ziet? Ontdek dit en nog veel meer in ons webinar op donderdag 27 juni om 11:00 uur.

Meld je gratis aan.

Vul je gegevens in.

Let op! Kan je niet op de desbetreffende tijd? Meld je toch aan, je ontvangt later een link om het webinar terug te kijken.

Het valt niet te ontkennen, het behouden van personeel in de transport en logistieke sector is een hele uitdaging. De krapte op de arbeidsmarkt blijft groeien en het behoud van gekwalificeerd personeel is belangrijker dan ooit. Het verhogen van personeelsbetrokkenheid is daarbij van belang. Maar hoe pak je dat aan wanneer personeel vaak onderweg is, op verschillende locaties werkt en verschillende talen spreekt?

Een medewerker die betrokken is, zal minder snel op zoek gaan naar een andere baan. Klinkt logisch, maar hoe zorg je ervoor dat jouw personeel betrokken raakt met de organisatie? De eerste stap naar een verhoogde personeelsbetrokkenheid is eenduidige communicatie waarmee je iedereen bereikt ongeacht hun locatie, werktijden en moedertaal. Hoe communiceren jullie met het personeel? Wat communiceren jullie? En is er vooral sprake van top-down communicatie of is er ook ruimte voor bottom-up communicatie?

In dit webinar delen we inzichten over het bereiken, informeren en betrokken houden van jouw personeel om zo het behoud van personeel te vergroten.

Kortom, in dit webinar gaan we dieper in op:

  • Hoe je als organisatie de betrokkenheid van je personeel vergroot
  • Welke rol de communicatie met jouw personeel speelt in betrokkenheid
  • Maak je kennis met de alles-in-één oplossing van Business Apps
  • En delen we diverse voorbeeldcases van klanten

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.