Het vinden van nieuwe medewerkers en vrijwilligers is belangrijk, maar het behouden van bestaande medewerkers en vrijwilligers is in deze tijd nog véél belangrijker. Daarbij kunnen vrijwilligers ervoor zorgen dat de zorgverlening van professionals minder zwaar wordt, door de combinatie van formele en informele zorg ontzorgen zij professionals.

Als werkgever is het daarom van belang dat je er alles aan doet om talentvolle medewerkers en vrijwilligers te behouden. Ultiem werkgeluk creëren is volgens ons daarbij een heel belangrijk aspect.

Benieuwd naar hoe jij het werkgeluk onder jouw zorgpersoneel en vrijwilligers kan vergroten? Breng dan eerst onderstaande punten in kaart, voordat je op zoek gaat naar een oplossing, product of wat dan ook.

Download de checklist

Benieuwd of de wensen en behoeften van zowel jullie als jullie medewerkers (mede) vervuld kunnen worden door de inzet van een personeel app? Wij leggen je graag alles uit over onze diensten in een online adviesgesprek of kies ervoor om het eerst zelf te testen met een proefperiode.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.