Interne communicatie; een heel belangrijk begrip maar niet altijd makkelijk. MultiFix heeft namelijk zowel desk- als non-desk medewerkers; zij hebben dus niet altijd hun mail bij de hand. Maar hoe zorg je er dan voor dat alle collega’s geïnformeerd zijn én blijven?

Daar zocht de MultiFix Group een antwoord op. “Na de persconferentie van 28 september bleek maar weer hoe belangrijk het is om nieuwe maatregelen snel bij het gehele personeel kenbaar te maken” schrijft Susanne Janssen (coördinator marketing en communicatie binnen MultiFix) in een artikel. Gelukkig maken wij vanaf 7 september gebruik van onze app en was iedereen binnen no-time op de hoogte.

Wat vind je in de Personeel App van MultiFix?

Samen met de afdeling HR heeft Susanne gekeken naar welke bouwstenen relevant waren voor hun personeelsapp. Met als resultaat negen bouwstenen: nieuws, media, berichten, kalender, website & social media, vacatures, locaties, documenten en collega’s.

Vooral nieuws en berichten worden op dit moment veel gebruikt. Zo delen zij interviews met collega’s, de laatste updates over alle corona maatregelen, protocollen en andere belangrijke informatie. Dit gaat veelal via de nieuws functie. De persoonlijke of groep specifieke berichten sturen zij via berichten (persoonlijke inbox).

Zo stuurden zij afgelopen maand een bericht over ‘Stoptober’ naar alle medewerkers die roken om het stoppen op een leuke manier te stimuleren.

Alle bouwstenen binnen de app van MultiFix zijn afgeschermd middels inloggegevens. Zo is de informatie enkel en alleen zichtbaar voor bevoegden; volledig AVG-proof dus.

Waarom een app van Business Apps?

“De app van Business Apps is het meest compleet en gebruiksvriendelijk. Daarnaast weet je waar je aan toe bent, zo kom je niet voor verborgen kosten te staan als je bijvoorbeeld iets wilt aanpassen” vertelt Susanne.

Susanne vindt het prettig dat alles all-in is. Je kiest voor een bepaald pakket; light, business of pro. Zo weet je precies waar je wel of geen recht op hebt.

Kortom; gebruiksvriendelijk, compleet en geen verborgen kosten. Tot nu toe is Susanne zeer tevreden over de app en benieuwd naar wat de app in de toekomst nog voor hen gaat betekenen.

Benieuwd naar de app van MultiFix? Download dan in de Appstore of Playstore de Smartcom en zoek op “MultiFix”. Check it out!

Let op! Alle bouwstenen zijn afgeschermd met een login. Enkel het design is bij deze app dus zichtbaar wegens de privacy van de medewerkers van MultiFix.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.