De vakantie er alweer opzitten? Of heb jij hem nog tegoed, bijvoorbeeld naar Curaçao? Daar gingen de grenzen op 1 juli weer open. Om ervoor te zorgen dat deze heropening in de daaropvolgende maanden soepel en veilig verliep koos het Curaçao Tourist Board in samenwerking met verschillende overheidsinstellingen voor communicatie middels een eigen app, genaamd: de Dushi Stay App.

De app is in augustus gelanceerd en wordt inmiddels volop gebruikt door verschillende bezoekers van het eiland. Bij aankomst op de luchthaven worden zij direct op de app gewezen voor een zo gezond en veilig mogelijk verblijf op Curaçao. De app zorgt voor een tijdige en juiste voorlichting en vergoot hierdoor het gevoel van veiligheid onder toeristen.

Wat vind je in de Dushi Stay App?

Je vakantie is geboekt en de voorbereidingen kunnen beginnen. Maar waar moet je rekening mee houden en wat kan je verwachten? Alles wat je moet weten is te vinden in één app. Geen gedoe met verschillende artikelen op het internet, waar overal net iets anders wordt gezegd. In de Dushi Stay App vinden bezoekers antwoord op al hun vragen rondom hun verblijf op Curaçao.

Binnen de app vind je verschillende functionaliteiten; Travel (meest gebruikt), Health & Safety (veel bekeken), General Info, Recreational Services, News en Emergency Contacts. Al met al vind je alles wat je nodig hebt om goed voorbereid naar Curaçao te gaan.

Waarom kozen zij voor Concapps?

Door de reseller Caribbeapps is Concapps steeds meer zichtbaar op de Caribische eilanden, waaronder Curaçao. Zij stonden voor de uitdaging de heropening van de grenzen zo soepel mogelijk te laten verlopen, met niet al te veel tijd. Caribbeapps is in samenwerking met Concapps in staat snel te leveren en biedt een goede balans tussen een passend design en de juiste functionaliteiten. Zo ontstond de samenwerking tussen het Curaçao Tourist Board en Caribbeapps.

Benieuwd naar de Dushi Stay App? Download hem in de Appstore of Playstore. Check it out!

Dushi stay app

Dushi Stay App

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.