Concapps maakt plaats voor Business Apps!

Nieuwe naam, zelfde visie; keep it simple & relevant.

Business Apps team

Labels powered by Business Apps

Gym Apps
Assurantie Apps
Zwem Apps
Business Apps visie

Waarom een nieuwe naam?

In 2012 gingen we met Concapps (concepten van apps) de markt op als ‘app-ontwikkelaar’. Inmiddels zijn wij doorgegroeid tot online communicatiepartner, daarom gaan wij rebranden naar Business Apps.

Business Apps is een volwaardige online communicatiepartner voor communities. Zo ontwikkelen wij geen ‘apps’ meer maar een dynamisch platform waar kennis, informatie en andere middelen worden gedeeld én gebundeld.

Zelfde team, zelfde product, zelfde visie maar nu met een passende naam!

Winactie: deel en maak kans op een sup!

Plaats een foto met de gekregen strandbal op een van je social media kanalen en tag @businessapps óf mail de foto naar info@businessapps.nl. Wie weet win jij een sup van WANNAsup. Hoe cool?!

Veelgestelde vragen

Wat gaat er veranderen?

Uiteindelijk zal de naam ‘Concapps’ overal van verdwijnen. Hiervoor moeten zaken aangepast worden, denk aan de url van het Helpcenter, het CMS, de website en onze e-mailadressen worden @businessapps.nl.

Waar moet je rekening mee houden?

No worries, je wordt bij veranderingen automatisch doorgelinkt als het zover is en hoeft hier dus niets voor/ mee te doen. Ook het CMS blijft hetzelfde, op een likje verf voor de juiste huisstijl na.

Hoe gaat het nu verder?

De komende maanden wordt alles wat Concapps was, vervangen door Business Apps. Is er iets veranderd? Dan laten wij het je weten. Nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Doe dat dan hieronder!

Blijft het contact zoals je gewend bent?

Zeker weten. Wel een andere naam, maar hetzelfde team. Zo is én blijft support te bereiken via: 073 201 0008 én support@concapps.nl.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.