Partners & Integraties2024-05-31T11:35:20+02:00

Waarom moeilijk doen, als het samen kan?

Maak kennis met onze partners en ontdek onze integraties.

Partners

Samen met onze partner Great Stay hebben we oplossingen ontwikkeld voor o.a. hotels, B&B’s, vakantieparken, campings en verhuurmakelaars. Dit in combinatie met het ontwikkelen van koppelingen voor bijvoorbeeld het openen van (hotel)deuren met je smartphone heeft ervoor gezorgd dat Great Stay in korte tijd een gevestigde naam is geworden in de reis en recreatie branche.

Diensten: Apps | Websites | Web-apps | Koppelingen

Door het aanbieden van websites -gebaseerd op ons in-house ontwikkelde web2.0 platform- versterkt Clickables haar aanbod. Samen met het eigen aanbod aan online marketingmogelijkheden is Clickables hiermee een One-Stop-Shop voor online zichtbaarheid in de Fitness-, Fysio- en Leisure markt.

Dienst: Websites

Dankzij de KAM Safety app met alle functionaliteiten van Business Apps rondom bedrijfsveiligheid zijn de consultants van KAM in staat om sneller en effectiever te werk te gaan. Alle benodigde informatie verzamelen was voorheen een tijdrovende klus en wordt nu automatisch verzameld via de Safety app. Hiermee biedt KAM een complete oplossing voor alle safety en certificeringsvraagstukken binnen tal van organisaties.

Diensten: Apps | Webportaal (Social Intranet) | Koppelingen

Alles wat Business Apps te bieden heeft, maar dan in het Caribisch gebied. Caribbeapps kent alle ins ‘n outs van deze eilanden. Dankzij de kracht van het Business Apps platform is Caribbeapps in staat om breed inzetbare oplossingen te bieden tegen een betaalbaar tarief. 

Diensten: Apps | Webportaal (Social Intranet) | Koppelingen

Alle informatie over jouw wijk bij de hand in één app. BuurtApps is dé lokale verbinder van deze tijd. Van nieuws, evenementen en reclamefolders tot meer samenwerking, participatie en maatschappelijke betrokkenheid. Dankzij het Business Apps platform is BuurtApps in staat alle communicatiebehoeften binnen een wijk in te vullen. En dat direct in ieders broekzak, overal en altijd bij de hand!

Dienst: Apps 

Onze Britse partner EZ-Runner versterkt haar aanbod door de eigen SaaS oplossing uit te breiden van een app van Business Apps. Met haar eigen software zijn ze in staat bedrijven binnen de Fitness en Leisure markt te voorzien van een all-in-one oplossing voor de gehele bedrijfsvoering. De app van Business Apps stelt de klanten van EZ-Runner in staat om een eigen branded app te leveren aan diens klanten voor het inzien van hun abonnement, lessen te boeken en credits te kopen en besteden voor aankopen binnen de club.

Dienst: Apps 

Integraties

Risk
Rolls

Ook interesse om partner van Business Apps te worden?

Apps toevoegen aan je dienstverlening? Nieuwe mogelijkheden ontdekken voor een samenwerking? Neem gerust contact met ons op!

Community

Blogs vol inspiratie, tips en tricks