Duurzaamheid is de laatste jaren steeds een belangrijker onderwerp geworden, ook in het bedrijfsleven. Verschillende functionaliteiten in je eigen app zorgen ervoor dat papier verleden tijd is. Inschrijvingen, aanvragen en belangrijke documenten regel en onderteken je eenvoudig in je app. Met eigen social feed creëer je interactie door middel van berichten, foto’s, reacties en updates. In deze blog lichten we de 5 functionaliteiten toe die ervoor zorgen dat papier verleden tijd wordt.

Social feed

Met je social feed is het delen van berichten, foto’s, video’s, documenten en formulieren eenvoudig. Het ouderwetse prikbord in de kantine is gedigitaliseerd. Creëer interactie tussen gebruikers met berichten, foto’s, reacties en ‘likes’ in een persoonlijke social feed.  Door nieuws en updates te delen via een social feed, bespaar je bovendien tijd en drukkosten.

Flexibele formulieren

De functie formulieren biedt verschillende mogelijkheden. Er is een ruime keuze aan standaard formulieren zoals inschrijfformulieren, schadeformulieren en aanvraagformulieren. Daarnaast is maatwerk voor formulieren mogelijk. Alle zaken regel je direct in de app, dat is ideaal voor ‘bureauloze medewerkers’.

Ondertekenen

Naast het maken van foto’s, inscannen en uploaden van documenten, is het zelfs mogelijk om in je eigen app documenten of formulieren te ondertekenen.

Digitale checklists

Door middel van de app hebben gebruikers alle checklists altijd bij de hand. In de digitale checklists zijn handige lijsten en instructies te vinden waardoor de gebruikers efficiënt te werk gaan.

Belangrijke documenten

In de app deel je snel documenten zoals handleidingen, roosters, verslagen, notulen, enzovoorts. Door middel van een eenvoudige zoekfunctie zijn relevante documenten snel te vinden. Daarnaast zijn documenten gemakkelijk te uploaden en op te slaan vanuit de app.

Met de inzet van deze functionaliteiten werk je niet alleen papierloos, maar digitaliseer je ook alle processen. Ben je na het lezen van verschillende functionaliteiten benieuwd hoe een app voor jouw bedrijf relevant kan zijn? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of probeer een gratis test app.

Hoe bepaal je welke werkprocessen gedigitaliseerd moeten worden? Lees deze blog: ‘zo bepaal je welke werkprocessen je moet digitaliseren’. Hierin bespreken we de stappen die je moet doorlopen om te bepalen welke werkprocessen je kan digitaliseren en hoe je dat aanpakt.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.