STAGE MEDIA VORMGEVING / MULTIMEDIA DESIGN

Zoek jij een leerzame en uitdagende meewerkstage bij een snelgroeiende organisatie? Ben je ambitieus, leergierig, communicatief sterk en kun je dit vertalen in creatieve (online) content? Dan maakt Business Apps graag kennis met jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een stagiaire voor de periode januari 2024 – juli 2024 (eventueel in overleg andere startdatum).

Wat ga je doen?

Tijdens deze allround stage ben je nauw betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van marketing- en communicatiecampagnes binnen Business Apps.

Wij zijn op zoek naar iemand die onze marketing uitingen naar een hoger niveau kan tillen! Zowel online als offline, denk bijvoorbeeld aan het designen van flyers, banners en online advertenties.

Voel je vrij om acties te bedenken en voer ze uit. Zorg ervoor dat we met jouw inbreng en creativiteit nog populairder worden!

Wie ben jij?

  • Je volgt een grafische opleiding
  • Je bent enthousiast, creatief en gaat pragmatisch te werk
  • Je bent op zoek naar een toffe uitdaging met veel vrijheid
  • Je tilt onze marketing en communicatie-uitingen naar een hoger niveau

vacatures Business Apps

Wie zijn wij?

Wij zijn Business Apps en ontwikkelen op grote schaal mobiele apps en websites. Wat wij doen is het verbinden van personeel, communities en leden. Dit doen wij met ons zelf ontwikkelde innovatieve software platform. Daarnaast zijn we ook in diverse markten actief met labels als Gym Apps, Assurantie Apps, Aggeloo en Zwem Apps. Met het door ons zelf ontwikkelde software platform zijn wij in staat mobiele apps en websites snel en met hoge kwaliteit te ontwikkelen.

In 5 jaar tijd zijn wij in de meeste markten, waarin wij actief zijn, uitgegroeid tot marktleider. We zijn een van de grootste “branded apps” ontwikkelaars van Nederland én hebben internationale ambities.

Wat mag je van ons verwachten?

Je werkt in een continue veranderende omgeving, met innovatieve producten in verschillende markten. En natuurlijk een mooie werkplek, marktconforme stagevergoeding en met gezellige collega’s die regelmatig wat leuks gaan doen met elkaar.

Belangrijkste van alles is dat wij een klik met elkaar hebben en dat je gemotiveerd bent om bij ons aan de slag te gaan! Of die klik én motivatie er zijn, komen we maar op één manier achter. Daarom nodigen wij je graag uit op onze inspirerende werkplek in het mooie en altijd gezellige Den Bosch.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV + motivatie naar marketing@businessapps.nl en overtuig ons!