Van verwarring naar betrokkenheid

Wij spraken met Tim Both, financieel directeur bij Schoonmaakbedrijf Both, over hoe Business Apps heeft geholpen om hun communicatie te stroomlijnen.

SMB Both
0+
Gebruikers altijd up-to-date over essentiële informatie
0%
Van het app gebruik gaat naar nieuws
0
Keer gedownload in de App- & Play Store

Alles in één platform

Een probleem waar SMB Both tegenaan liep is dat zij erg veel verschillende communicatiemiddelen hadden. Waaronder de website, een personeelsplatform en verschillende appgroepen. Er kwam via verschillende kanalen informatie binnen wat leidde tot verwarring voor het personeel. Ze waren op zoek naar één platform waar alle informatie in kon worden verschaft.

“Iets delen op verschillende kanalen gaat nu vele malen makkelijker. Waarbij wij voorheen alles één voor één in al onze kanalen moesten zetten, kan dat nu allemaal tegelijk via één systeem. “

Waarom een app?

SMB Both kwam al snel op een app uit. Voor verschillende communicatiemiddelen hadden zij een offerte aangevraagd. Echter werkte dit niet allemaal zoals zij hadden gewild. Toen kwam Business Apps op hun pad en waren ze direct enthousiast.

“Ik werd laatst aangesproken over het feit dat ik geen personeels app had. Er werd mij verteld dat een eigen app echt van deze tijd is en dat je daar gemakkelijk personeelszaken in kan delen. Niet veel later kwam Business Apps op mijn pad. Business Apps kwam voor mij precies op het juiste moment.”

“Wat de app voor ons heeft opgeleverd is dat de communicatie nu veel sneller en moderner gaat. Het is een moderne, hippe app.”

Tim Both

Financieel directeur

Digitalisering

Waarbij een felicitatie eerst via een kaartje over de post ging, worden werknemers nu via de app gefeliciteerd bij een verjaardag of jubilea. Iedereen in de app kan nu ook zien wanneer er een speciale gebeurtenis is. Dit zorgt voor meer betrokkenheid en leuke interactie. Op deze manier wordt er veel meer en makkelijker gecommuniceerd.

De personeels app heeft ons verschillende positieve veranderingen gebracht. Het heeft niet alleen gezorgd voor meer betrokkenheid, verbondenheid en interactie. We communiceren nu veel meer met elkaar, dit gaat ook een stuk makkelijker. Onze werknemers kunnen nu heel gemakkelijk via de app zaken als verlof aanvragen.”

Korte lijntjes

SMB Both heeft verschillende opties overwogen, maar toen er eenmaal contact was gelegd met Business Apps voelde dit direct heel goed. Het hele traject van kennismaking tot implementatie verliep goed en snel. Tim vertelde dat er sprake was van korte lijntjes en snelle reacties.

“Vanaf de pilot waren wij al helemaal enthousiast! Niet alleen wij maar ook Business Apps werkt met veel enthousiasme, heel prettig om mee samen te werken.”

Nieuwsgierig geworden? Vraag gratis een brochure aan en ontdek alle mogelijkheden of laat je inspireren door een van onze adviseurs.

Ontdek meer succesverhalen