SALES –  NEW BUSINESS

Ben jij een echte aanpakker en word je blij van commerciële doelstellingen nastreven? Lees snel verder.

Wat ga je doen?

Business Apps is een groeiende scale-up die organisaties faciliteert in een schaalbare branded App waarmee de klant, volledig in eigen huisstijl, slim communiceert en processen stroomlijnt. Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar jou! In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt voor nieuwe klanten van Business Apps. Nieuwe klanten komen vaak met ons in contact via onze website, via tevreden klanten of na een (telefoon)gesprek met jou. Je bent in staat onze oplossingen door te vertalen naar de doelen van de klant en hen te begeleiden in hun keuze. Hierbij heb je natuurlijk wel een gezonde commerciële drive!

Kortom, als Sales – New Business ben jij hét visitekaartje van onze organisatie. Jij adviseert organisaties over hoe zij hun eigen Business app optimaal toepassen en welke vorm en werkwijze het beste bij hen past.

Wie ben jij?

 • Jij houdt van nieuwe relaties ontwikkelen en kunt hierin een adviserende rol aannemen. Hierbij vind je het leuk om met innovatieve oplossingen aan de slag te gaan en je te verdiepen in de branche.
 • Je hebt een MBO of HBO werk- en denkniveau en als je sales ervaring hebt dan is dat zeker een pre.
 • Je bent commercieel ingesteld en resultaatgericht, maar plezier op je werk en een echt teamgevoel is belangrijk voor jou
 • Daarbij voel jij je thuis in een jong, ambitieus en creatief team in een groeiend bedrijf
Business Apps team

Wie zijn wij?

Business Apps is de marktleider op het gebied van branded mobile apps in Nederland. Met een aantal verticale labels ontwikkelen wij innovatieve toepassingen om de communicatie met klanten, medewerkers en leden te versterken.

Wij zijn een team van +/- 25 jonge gedreven professionals waarbij “work hard, play hard” centraal staat. Wij houden van open communicatie; zo ben je door onze kwartaalmeeting (en kwartaal uitjes) altijd op de hoogte van waar we staan en waar we naar toe gaan. Dat alles doen we samen, als een team. Samen werken, maar ook samen genieten van activiteiten zoals een festival, bowlingtoernooi en onze dagelijkse tafeltennis en -voetbal partijtjes.

Zo vormen we samen een leuk én gemotiveerd team, waarin hard werken en successen vieren centraal staan.

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt te werken in een snel groeiend bedrijf met grote ambities. Je werkt in een continu veranderende omgeving met innovatieve producten in verschillende markten. Je werkt samen met gezellige collega’s die ook regelmatig wat leuks gaan doen met elkaar.

Wij bieden

 • Een zelfstandige en brede rol als sales – new business met eigen verantwoordelijkheid;
 • Auto, telefoon & laptop van de zaak;
 • Een snel veranderende en snelgroeiende werkomgeving;
 • Werken met de laatste innovaties op het gebied van mobiele technologie;
 • Ruimte om mee te denken bij de ontwikkeling en het vermarkten van de oplossing;
 • Passende arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheid om door te groeien.
vacatures Business Apps

Belangrijkste van alles is dat wij een klik met elkaar hebben en dat je gemotiveerd bent om bij ons aan de slag te gaan! Of die klik én motivatie er zijn, komen we maar op één manier achter. Daarom nodigen wij je graag uit op onze inspirerende werkplek in het mooie en altijd gezellige Den Bosch.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV + motivatie naar werkenbij@businessapps.nl en overtuig ons!

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Malou Nellissen, sales manager Business Apps.  T: +31614723537