SALES CONSULTANT

Vind jij verbonden en betrokken personeel belangrijk? Zou jij hiervoor jouw salesskills in willen zetten en ervoor zorgen dat meerdere bedrijven zich inzetten voor een goede sfeer en optimale interne communicatie middels een app? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe sales consultant. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor nieuwe klanten van Business Apps. Nieuwe klanten komen vaak met ons in contact via onze website, via tevreden klanten of na een (telefoon)gesprek met jou. Je bent in staat onze oplossingen door te vertalen naar de doelen van de klant en hen te begeleiden in hun keuze. Hierbij heb je natuurlijk wel een gezonde commerciële drive!

Kortom, als onze nieuwe salesconsultant ben jij hét visitekaartje van onze organisatie. Jij adviseert organisaties over hoe zij hun eigen Business App optimaal toepassen en welke vorm van werkwijze het beste bij hun past om hun personeel gelukkig en betrokken te houden.

Wie ben jij?

 • Jij houdt van nieuwe relaties ontwikkelen en kunt hierin een adviserende rol aannemen. Hierbij vind je het leuk om met innovatieve oplossingen aan de slag te gaan en je te verdiepen in de branche.
 • Je hebt een MBO of HBO werk- en denkniveau. Sales ervaring? Zeker een pre.
 • Je bent commercieel ingesteld en resultaat gericht, maar plezier op je werk en een echt teamgevoel is belangrijk voor jou.
 • Je voelt je thuis in een jong, ambitieus en creatief team in een groeiend bedrijf.
 • Je houdt van gezelligheid, teamgevoel en een feestje op zijn tijd!
Business Apps team

Wie zijn wij?

Business Apps is een groeiende organisatie die bedrijven faciliteert met schaalbare branded apps voor personeelscommunicatie. In deze tijd is het namelijk belangrijk om personeel betrokken en gelukkig te houden, waar zij ook aan het werk zijn. We help to built communities, dat is ons motto.

Wij zijn een team van 25 jonge gedreven professionals waarbij “work hard, play hard” centraal staat. Wij zijn een open organisatie, zo ben je door onze maandelijkse meetings en kwartaaluitjes altijd op de hoogte van waar we staan en waar we naar toe gaan. Dit alles doen wij echt samen, als een team. Samen werken, maar we zijn ook zeker niet vies van een goed feestje. Successen worden bij Business Apps zeker gevierd. Samen genieten we van activiteiten zoals festivals, tuktuk challenges en bowling toernooien. Naast al deze leuke activiteiten, krijg je bij Business Apps dagelijks een verzorgde lunch die daarna wordt afgesloten met een goed potje tafeltennis of tafelvoetbal. Zo vormen wij een leuk én gemotiveerd team, waarin hard werken en successen vieren centraal staan.

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt te werken in een snel groeiend bedrijf met grote ambities. Je werkt in een continu veranderende omgeving met innovatieve producten in verschillende markten. Je werkt samen met gezellige collega’s die ook regelmatig wat leuks gaan doen met elkaar.

Wij bieden

 • Een zelfstandige brede rol als sales consultant met eigen verantwoordelijkheid;
 • Auto, telefoon & laptop van de zaak;
 • Een snel veranderende en snelgroeiende werkomgeving;
 • Werken met de laatste innovaties op het gebied van mobiele technologie;
 • Ruimte om mee te denken bij de ontwikkeling en het vermarkten van de oplossing van Business Apps;
 • Passende arbeidsvoorwaarden;
 • De mogelijkheid om door te groeien;
vacatures Business Apps

Belangrijkste van alles is dat wij een klik met elkaar hebben en dat je gemotiveerd bent om bij ons aan de slag te gaan! Of die klik én motivatie er zijn, komen we maar op één manier achter. Daarom nodigen wij je graag uit op onze inspirerende werkplek in het mooie en altijd gezellige Den Bosch.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV + motivatie naar werkenbij@businessapps.nl en overtuig ons!

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met  malou.nellissen@businessapps.nl, sales manager Business Apps.  T: +31614723537