Project Description

(JUNIOR) SALES CONSULTANT

Word je gedreven door commercieel succes en krijg je energie van leadcreatie en opvolging? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten van Business Apps. Nieuwe klanten komen vaak met ons in contact via onze website of via tevreden klanten. Je bent in staat onze oplossingen door te vertalen naar de doelen van de klant en hen te begeleiden in hun keuze. Hierbij heb je natuurlijk wel een gezonde commerciële drive!

Kortom, als sales consultant ben jij hét visitekaartje van onze organisatie. Jij adviseert organisaties over hoe zij hun eigen Business app optimaal toepassen en welke vorm en werkwijze het beste bij hen past.

Wie ben jij?

Jij houdt van nieuwe relaties ontwikkelen en hierin een adviserende rol aannemen. Hierbij vind je het leuk om met innovatieve oplossingen aan de slag te gaan en je te verdiepen in de branche. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en als je ervaring hebt in new business dan is dat zeker een pre.

Daarbij voel jij je thuis in een jong, ambitieus en creatief team waarbij verandering de enige constante is.

Business Apps team

Wie zijn wij?

Business Apps is de marktleider op het gebied van branded mobile apps in Nederland. Met een aantal verticale labels ontwikkelen wij innovatieve toepassingen om de communicatie met klanten, medewerkers en leden te versterken.

Wij zijn een team van +/- 25 jonge gedreven professionals waarbij “work hard, play hard” centraal staat. Wij houden van open communicatie; zo ben je door onze kwartaalmeeting (en kwartaal uitjes) altijd op de hoogte van waar we staan en waar we naar toe gaan. Dat alles doen we samen, als een team. Samen werken, maar ook samen genieten van activiteiten zoals een festival, bowlingtoernooi en onze dagelijkse tafeltennis en -voetbal partijtjes.

Zo vormen we samen een leuk én gemotiveerd team, waarin hard werken en successen vieren centraal staan.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een zelfstandige en brede rol als campagne marketeer in leuk en jong team;
  • Een snel veranderende en snel groeiende werkomgeving;
  • Werken met de laatste innovaties op het gebied van mobiele technologie;
  • Ruimte om mee te denken bij de ontwikkeling en het vermarkten van de oplossing;
  • Passende arbeidsvoorwaarden;
  • Mogelijkheid om door te groeien.
vacatures Business Apps

Belangrijkste van alles is dat wij een klik met elkaar hebben en dat je gemotiveerd bent om bij ons aan de slag te gaan! Of die klik én motivatie er zijn, komen we maar op één manier achter. Daarom nodigen wij je graag uit op onze inspirerende werkplek in het mooie en altijd gezellige Den Bosch.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV + motivatie naar werkenbij@concapps.nl en overtuig ons!