Alle gegevens paraat, voor iedereen

Gemakkelijk communiceren, digitale werkbonnen en altijd een actuele planning met de app van Business Apps

personeel app

Écht iedereen bereiken

Wij spraken met Tijn van Breugel, eigenaar van Trooi B.V. Sinds 2021 maken zij gebruik van een app van Business Apps. Tijn was op zoek naar een oplossing die alledaagse onderdelen zoals werkbonnen, planningen en werkinstructies gemakkelijker en overzichtelijker maakte. Nu, een jaar later is de app leidend geworden en gaat alles via één communicatieplatform,  de app van Business Apps.

De app van Business Apps is een moderne manier om écht iedereen te bereiken. Systemen, formulieren en documenten kunnen volledig digitaal gebundeld worden. De functionaliteiten in de app zijn toegespitst op de relevantie voor Trooi en worden volledig in eigen huisstijl vormgegeven. Door het gemakkelijke CMS-systeem van Business Apps is de app gemakkelijk te beheren voor jong en oud.

“In het begin moesten sommige wennen, dat is nou eenmaal bij nieuwe dingen. Nu kan iedereen er fijn mee werken. Wij hebben ook in fases onderdelen overgedragen naar de app, totdat uiteindelijk dingen zoals het inleveren van werkbonnen alleen nog maar via de app kon.”

Gaan voor efficiëntie

Hoofdzakelijk zijn de digitale werkbonnen een van de favoriete functionaliteiten van Trooi. Dit komt niet alleen professioneel over voor personeel, maar werkt ook efficiënt omdat alles gelijk digitaal binnen komt. Alles kan nu dus veel gemakkelijker verwerkt worden.

Naast de werkbonnen wordt de planning ook als een van de favoriete functies omschreven. Deze is door het gemakkelijke CMS-systeem altijd gemakkelijk aan te passen waardoor de planning altijd actueel is. De app is een eigentijds middel waarmee zowel personeel als de beheerders van de app gemakkelijk mee uit de voeten kunnen.

“Net als bij de werkbonnen is de app met de planning ook echt leidend. Er staat precies omschreven op welk project een medewerker zit en met wie. Medewerkers kunnen ervan uit gaan dat deze altijd up-to-date is. Naast de werkbonnen en de planning wordt de functie ‘werkinstructies’ ook vaak gebruikt.”

“De app van Business Apps is leidend voor ons personeel. We hebben dit in fases gedaan en vandaag de dag gaat alles via één middel, de app. De app heeft hierdoor processen efficiënter gemaakt omdat alles automatisch binnen komt. Hierdoor stralen wij professionaliteit uit en hebben wij altijd alles paraat voor onze medewerkers.”

Tijn van Breugel

Eigenaar van Trooi B.V.

Verbeteringen

Naast de favoriete functies zoals: de digitale werkbonnen, de planning en de werkinstructies heeft Trooi veel baad bij het vastleggen van projecten. Medewerkers maken voor- en na foto’s via de app. Zo kan Trooi altijd verantwoorden naar klanten waar zij mee bezig zijn geweest en waar veranderingen hebben plaats gevonden. Hier heeft zowel Trooi als de klant veel baat bij.

“Voor ons en voor onze medewerkers werkt de app efficiënt. Naast dat wij willen dat zij zich betrokken voelen, komen we ook professioneler over op klanten omdat we echt alles kunnen vastleggen op één plek. Hierdoor hoeven we nooit te zoeken en heeft iedereen alles bij de hand.”

Samenwerking

Het proces bij het opzetten van de app is goed verlopen. Tijn geeft aan dat wanneer hij aangeeft iets aangepast te willen hebben, Business Apps dit goed oppakt en verwerkt.

“Het heeft voor ons processen efficiënter gemaakt, ook administratief. We stralen professionaliteit uit naar onze medewerkers en alle gegevens zijn altijd up-to-date en paraat voor iedereen.”

Nieuwsgierig geworden? Vraag gratis een brochure aan en ontdek alle mogelijkheden of laat je inspireren door een van onze adviseurs.

Ontdek meer succesverhalen