MEEWERKSTAGE COMMUNICATIE

Omschrijf jij jezelf als zelfstandig, creatief en lijkt het je leuk om verschillende kanten van het marketing- en communicatievak te leren kennen? Dan maakt Business Apps graag kennis met jou!

Wij zijn namelijk op zoek naar een communicatie stagiaire voor de periode september– januari (eventueel in overleg andere start/einddatum).

Wat ga je doen?

Tijdens deze allround stage ben je nauw betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van marketing- en communicatiecampagnes binnen Business Apps.

Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen alle facetten van het marketing-/communicatievak en werkt mee aan zowel offline als online acties.

Wie ben jij?

  • Je zit in het tweede of derde jaar van je opleiding communicatie en zoekt een meewerkstage

  • Je bent niet vies van een feestje op zijn tijd

  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift

  • Je bent enthousiast, creatief en gaat oplossingsgericht te werk

vacatures Business Apps

Wie zijn wij?

Wij zijn Business Apps en ontwikkelen op grote schaal mobiele apps en websites. Wat wij doen is het verbinden van personeel, communities en leden. Dit doen wij met ons zelf ontwikkelde innovatieve software platform. Daarnaast zijn we ook in diverse markten actief met labels als Gym Apps, Assurantie Apps, Aggeloo en Zwem Apps. Met het door ons zelf ontwikkelde software platform zijn wij in staat mobiele apps en websites snel en met hoge kwaliteit te ontwikkelen.

In 5 jaar tijd zijn wij in de meeste markten, waarin wij actief zijn, uitgegroeid tot marktleider. We zijn een van de grootste “branded apps” ontwikkelaars van Nederland én hebben internationale ambities.

Wat mag je van ons verwachten?

Je werkt in een continue veranderende omgeving, met innovatieve producten in verschillende markten. En natuurlijk een mooie werkplek, marktconforme stagevergoeding en met gezellige collega’s die regelmatig wat leuks gaan doen met elkaar.

Belangrijkste van alles is dat wij een klik met elkaar hebben en dat je gemotiveerd bent om bij ons aan de slag te gaan! Of die klik én motivatie er zijn, komen we maar op één manier achter. Daarom nodigen wij je graag uit op onze inspirerende werkplek in het mooie en altijd gezellige Den Bosch.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV + motivatie naar marketing@businessapps.nl en overtuig ons!