Project Description

GASTVROUW/ -HEER

Vind je het leuk om onze collega’s in de watten te leggen, in een ongedwongen sfeer en met een jong en ambitieus team? Heb je oog voor detail en ben je een echte MVA (manusje van alles)? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Jij bent onze steun en toeverlaat als het gaat om de werkzaamheden in onze gezellige kantine, de plaatst waar we allemaal samen komen!

Alle werkzaamheden rondom de lunch en de algemene voorzieningen (zoals koffie en thee) leggen we graag in jouw zorgzame handen.

Je start de ochtend om 10:00 uur. De koffie- en theeautomaten worden aangevuld en schoongemaakt. De schone vaat kan in de kastjes. De bezorger van de boodschappen verwacht je ieder moment zodat je alle lunchproducten kunt aanvullen. Vanaf 12:00 uur dient namelijk het buffet klaar te staan omdat dan de eerste collega’s gaan aanschuiven.

Tot 13:00 uur kan er worden geluncht. Tussentijds dient het buffet te worden aangevuld, mogelijk zijn er ook collega’s die graag een van je overheerlijke tosti’s zou willen hebben!

Je houdt van een nette werkplek dus na de lunch zorg je voor het opruimen van het buffet en kantine. Afval kan naar de afvalcontainer op het terrein van De Gruyterfabriek. Op je terugweg loop je nog even langs de receptie en neemt de post/pakketjes mee terug.

Het is inmiddels bijna 14:00 uur, je zet de puntjes op de i (misschien zijn er nog wat plantjes die water nodig hebben?), kijkt hoe het staat met je voorraad boodschappen en zet nog snel even de vaatwasser aan; tot morgen!

Wie zijn wij?

Business Apps is de marktleider op het gebied van branded mobile apps in Nederland. Met een aantal verticale labels ontwikkelen wij innovatieve toepassingen om de communicatie met klanten, medewerkers en leden te versterken.

Wij zijn een team van +/- 25 jonge gedreven professionals waarbij “work hard, play hard” centraal staat. Wij houden van open communicatie; zo ben je door onze kwartaalmeeting (en kwartaal uitjes) altijd op de hoogte van waar we staan en waar we naar toe gaan. Dat alles doen we samen, als een team. Samen werken, maar ook samen genieten van activiteiten zoals een festival, bowlingtoernooi en onze dagelijkse tafeltennis en -voetbal partijtjes.

Zo vormen we samen een leuk én gemotiveerd team, waarin hard werken en successen vieren centraal staan.

Wat mag je van ons verwachten?

Gezelligheid! Een veelzijdige, gezellig, jong en enthousiast team waarmee regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd.

Locatie! Een mooi werklocatie in het mooie ’s Hertogenbosch met een goede bereikbaarheid.

Balans! Door de werktijden kun je deze uitdaging makkelijk combineren met andere activiteiten. Bijvoorbeeld de schooltijden van je kinderen of sporten voor je gaat werken.

vacatures Business Apps

Belangrijkste van alles is dat wij een klik met elkaar hebben en dat je gemotiveerd bent om bij ons aan de slag te gaan! Of die klik én motivatie er zijn, komen we maar op één manier achter. Daarom nodigen wij je graag uit op onze inspirerende werkplek in het mooie en altijd gezellige Den Bosch.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Kim Rovers via telefoonnummer 073-8200231 of stuur je motivatie + CV naar marketing@concapps.nl.