Succesvolle verbinding door een eigen app

Ontdek hoe Flow kinderopvang met behulp van een eigen app eenvoudig en snel hun personeel bereikt.

Altijd connected met een eigen app

Met een personeelsbestand dat bekend is met het gebruik van apps en smartphones, was de keuze voor een app als communicatiemiddel voor de hand liggend. Flow Kinderopvang zocht naar een alles-in-één platform waarmee ze hun medewerkers altijd en overal kunnen bereiken. Dankzij hun eigen app van Business Apps is dit nu mogelijk, waardoor alle medewerkers gemakkelijk toegang hebben tot essentiële informatie waar en wanneer ze maar willen.

“Bij ons werken over het algemeen jonge mensen, waarbij het gebruik van apps heel ‘gewoon’ is. Ze zijn niet anders gewend, gebruiken hun mobiele telefoon heel vaak, dus dat leek ons hét middel om in te zetten.”

Succes & verbondenheid 

Sinds de implementatie heeft de app een een grote verandering teweeggebracht in de manier waarop medewerkers informatie raadplegen en met elkaar communiceren. Medewerkers hebben positief gereageerd en waarderen de eenvoudige toegang tot nieuwsberichten, procedures en belangrijke documenten.

“Medewerkers kunnen te allen tijde bij de info die ze nodig hebben, of ze nou thuis zijn of op het werk. Ze hebben één verzamelplek waar alle nieuwsberichten staan en door de pushberichten weten ze ook wanneer er een nieuwsbericht geplaatst wordt. We kunnen ze op deze manier gemakkelijk bereiken en nieuwsberichten worden goed gelezen.”

“We hebben Business Apps gevonden via Google. Na een demo, waaruit bleek dat de app super veel mogelijkheden had en gebruiksvriendelijk was, hebben we daadwerkelijk voor jullie gekozen.”

Tamara Vluggen

Bestuurssecretaris, Flow kinderopvang

Favoriete functionaliteiten

Flow kinderopvang heeft meerdere favoriete functionaliteiten binnen de app waaronder nieuwsberichten, het smoelenboek, vacatures, het inschrijven activiteiten en meer. De app wordt actief gebruikt als centraal platform voor alle informatie binnen de organisatie, waardoor medewerkers gemakkelijk op de hoogte kunnen blijven van wat er speelt en zich kunnen inschrijven voor interne activiteiten.

“Natuurlijk zijn nieuwsberichten van groot belang, maar daarnaast waarderen onze medewerkers ook het smoelenboek, de vacaturesectie, de mogelijkheid om zich in te schrijven voor activiteiten, en nog veel meer.”

Succesvolle samenwerking

De keuze voor Business Apps als appontwikkelaar bleek een succesvolle zet te zijn, dankzij de gebruiksvriendelijke interface en klantenservice. De fijne samenwerking resulteerde in een app die aan alle verwachtingen voldoet en die gemakkelijk kon worden aangepast aan de behoeften van Flow kinderopvang.

“De samenwerking verloopt super prettig. Vragen worden snel opgepakt en kleine wijzigingen heel snel doorgevoerd. De medewerkers zijn super klantvriendelijk.”

Nieuwsgierig geworden? Vraag gratis een brochure aan en ontdek alle mogelijkheden of laat je inspireren door een van onze adviseurs.

Ontdek meer succesverhalen