Effectief communiceren in één platform

Eenvoudig alle medewerkers van de juiste informatie voorzien. Zo blijft iedereen up-to-date.

EKK eagle
0+
Gebruikers altijd up-to-date over essentiële informatie
0
Keer gedownload in de App- & Google Play Store
0
Leden hebben een eigen persoonlijke login

Makkelijk en efficiënt

Wij spraken met Floortje Landstra, HR Adviseur bij EKK Eagle. Zij ging op zoek naar een manier om al hun 80 productiemedewerkers op een makkelijke en efficiënte manier te bereiken. Voorheen ging dit via de publicatieborden in de gang, maar het was slecht meetbaar of mensen daadwerkelijk deze informatie verkregen. Floortje had het idee dat veel werknemers essentiële informatie miste. Zodoende kwam Floortje bij Business Apps, het geschikte communicatiemiddel om mensen te bereiken, engagement te creëren en dat op een leuke manier.

“Ik wilde niet alleen efficiënter en effectiever communiceren, maar ook een stukje medewerker betrokkenheid vergroten. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar een medewerkers app. Tegenwoordig is alles met apps, en je wil toch meegaan met de tijd.”

Iedereen bereiken via één platform

EKK Eagle was op zoek naar een platform waarmee zij iedereen kunnen bereiken, dit hebben zij gevonden. Dat iedereen makkelijk te bereiken is, is een groot voordeel. Daarnaast zorgt het voor meer betrokkenheid. Mensen zijn op de hoogte van alles en kunnen zelf dingen delen en/of aandragen. Als we het hebben over employee branding is dit een middel die daarvoor ingezet kan worden.

“Naar mijn idee krijg ik productiemedewerkers veel beter te pakken. Ze zijn makkelijker te bereiken en wanneer ik berichten post, krijg ik daar nu weleens vragen over. Of als ik een oproep doe met ‘kom dit halen’, dan komen ze het echt halen. Voorheen moest ik de leidinggevende achterna zitten omdat de communicatie gewoon heel lastig was. Ons doel is dus bereikt!”

“Business Apps sprong er vergeleken met de concurrenten echt uit met de lay-out en het design van de app: heel flashy, cool, kleurrijk, modern en volledig in eigen huisstijl.”

Floortje Landstra

HR Adviseur

Nieuws en inbox

De meest gebruikte functionaliteiten van EKK Eagle zijn: nieuws en inbox. Hier wordt het meeste in gepost. Iedereen kan zelf dingen aandragen en delen, dat zorgt voor een stukje verbinding en betrokkenheid. Daarnaast is de bouwsteen personeelszaken populair, omdat de werknemers daar allerlei belangrijke zaken terug kunnen vinden zoals; instructies, voorschriften en richtlijnen. In de afgelopen maand werden deze drie bouwstenen bij elkaar 68% van de gespendeerde tijd in de app gebruikt.

“Onze favoriete functionaliteiten zijn nieuws en inbox. Hier wordt het meeste in gepost en hier zijn de nieuwste items in te vinden.”

De samenwerking

Floortje vertelt dat zij tijdens het proces goed is begeleid door Business Apps. Er was snel contact bij vragen, vaak telefonisch. Hierdoor werden zaken snel duidelijk.

“Tijdens het proces ben ik goed begeleid. Bij vragen was er snel contact mogelijk, dus dat was erg fijn! De reactiesnelheid bij de helpdesk is goed.”

Nieuwsgierig geworden? Vraag gratis een brochure aan en ontdek alle mogelijkheden of laat je inspireren door een van onze adviseurs.

Ontdek meer succesverhalen