Afstudeerstage commerciële economie / marketing communicatie

Ben je zelfstandig, commercieel ingesteld en vind je het fijn om naast je onderzoek ook verschillende kanten van het sales en communciatievak te leren kennen? Dan maakt Business Apps graag kennis met jou!

Wij zijn namelijk op zoek naar een afstudeer-stagiaire voor de periode september– februari (eventueel in overleg andere startdatum).

teamfoto

Wat ga je doen?

We hebben al een interessant onderzoek voor je klaarliggen. Wij willen namelijk een van onze productontwikkelingen uitrollen tot een commercieel succes. Help jij ons daarbij? We willen graag onderzocht hebben waar de kansen en mogelijkheden liggen en hoe we het daarna het beste kunnen gaan aanpakken. Een tof onderzoek dus waar je ons echt mee gaat verder helpen!

Naast je onderzoek ben je nauw betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van sales- en communicatiecampagnes binnen Concapps. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen alle facetten van sales/communicatie. Daarbij wordt je uitgedaagd om jezelf binnen het bedrijf te profileren en eventueel door te kunnen groeien tot een vaste aanstelling.

Wie ben jij?

  • Je volgt een HBO opleiding op het gebied van sales of communicatie
  • Je zit in het laatste jaar van je opleiding en zoekt een afstudeerstage
  • Je bent niet vies van een vrijdagmiddagborrel
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
  • Je bent enthousiast, creatief en commercieel ingesteld
  • Je kunt goed plannen en bent een teamspeler

vacatures Business Apps
Business Apps team

Wie zijn wij?

Wij zijn Business Apps en ontwikkelen op grote schaal mobiele apps en websites. Daarnaast zijn we ook in diverse markten actief met labels als Gym Apps, Assurantie Apps, Aggeloo en Zwem Apps. Met het door ons zelf ontwikkelde innovatieve software platform zijn wij in staat mobiele apps en websites snel en met hoge kwaliteit te ontwikkelen.

Wij bestaan bijna 10 jaar en we zijn in de meeste markten waarin wij actief zijn inmiddels marktleider en zijn een van de grootste “branded apps” ontwikkelaars van Nederland. Wil je meer weten, kijk dan op een van onze websites.

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een mooie werkplek, marktconforme stagevergoeding en gezellige borrels kom je te werken in een snel groeiend bedrijf met grote ambities.

Je werkt in een continue veranderende omgeving, met innovatieve producten in verschillende markten. En natuurlijk met gezellige collega’s die regelmatig wat leuks gaan doen met elkaar.

Je krijgt voldoende tijd voor je onderzoek, want zoals we al eerder zeiden: dit onderzoek is echt belangrijk voor ons!

groepsfoto

Belangrijkste van alles is dat wij een klik met elkaar hebben en dat je gemotiveerd bent om bij ons aan de slag te gaan! Of die klik én motivatie er zijn, komen we maar op één manier achter. Daarom nodigen wij je graag uit op onze inspirerende werkplek in het mooie en altijd gezellige Den Bosch.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV + motivatie naar werkenbij@concapps.nl en overtuig ons!