Hoe betrekt mijn bedrijf non-desk medewerkers?

Niet alle medewerkers binnen een organisatie werken achter een bureau, tenminste bij de meeste organisaties. Voor hen is het lastiger te communiceren met het bedrijf en andersom. Vaak gaat alles via de telefoon of mail, wat veel tijd kost. Business Apps heeft de oplossing om ook eenvoudig met deze groep medewerkers te communiceren. 

Bijna iedere non-desk medewerker heeft tijdens werktijden een smartphone bij zich. Hier liggen dan ook de kansen om te communiceren met die groep medewerkers. Om deze kans aan te grijpen en het communiceren een stuk eenvoudiger te maken heeft Business Apps een app ontwikkeld om alle personeelszaken inzichtelijk te maken.

Persoonlijke berichten

Medewerkers kunnen via verschillende functionaliteiten benaderd worden. Zo ook via een persoonlijk bericht. Hierin kunt u berichten sturen die enkel voor die medewerker bestemd is. Zo missen zij nooit een bericht en zijn zij op de hoogte.

Pushberichten

Iedereen in een keer bereiken; dat doe je via de functionaliteit pushberichten. Met pushberichten stuur je een melding met daarin boodschap naar alle medewerkers. Zij krijgen zowel een melding op hun telefoon, een notificatie bij de app en een melding in de app. Zo komen zij niet om het bericht heen en is de kans heel klein dat zij iets missen. 

Algemene informatie

Veiligheidsregels, productinformatie, persoonlijke informatie alles staat beschreven in de app. Zo hoeven zij niet meer te bellen voor productinformatie of zaken met betrekking tot regels en wetten. Al deze informatie is te vinden in de app, altijd en overal. 

Alle informatie en communicatie via een kanaal 

Wanneer je bedrijf gebruik maakt van meerdere communicatiemiddelen ontstaat er vaak verwarring en missen mensen informatie. Business Apps bundelt deze verschillende communicatiemiddelen in een app waardoor de verwarring wordt weggehaald. Medewerkers hebben zo alle informatie altijd en overal bij de hand. Dit bespaart vele telefoontjes en mails en daarmee tijd.