Websites

Laat meteen een goede indruk achter met een moderne en mobielvriendelijke website. Een bezoeker van jouw website bezoekt deze met een reden. Richt je website dan ook zo in dat alle informatie die de bezoeker nodig heeft in één oogopslag te vinden is. Zorg bijvoorbeeld voor een overzichtelijke homepagina met informatie over je organisatie en de diensten die je aanbiedt.

Eenvoudig te beheren

Werken met een website van Business Apps is zeer eenvoudig door ons eigen Content Management Systeem. Hiermee kun je gemakkelijk de website van jouw organisatie zelf beheren. Het toevoegen van relevante content voor jouw doelgroep is eenvoudig. Met slechts één druk op de knopt plaats je informatie zowel op de website, social media als in de app!

WordPress websites

De websites van Business Apps zijn allemaal gebouwd op basis van de solide marktstandaard WordPress. Wij werken met templates die allemaal ingericht zijn met een standaard SEO optimalisatie. Doordat het vullen van de website zo eenvoudig is en de templates een duidelijke structuur hebben, is het mogelijk om al binnen enkele weken live te zijn met de site voor jouw organisatie.

Overtuig jezelf van de kracht van een website van Business Apps.