Personeelstekort is een grote uitdaging voor veel organisaties. Vooral in de productie en installatietechniek liggen de banen voor het oprapen. Dit komt  grotendeels door de hoge energiekosten. Er is ontzettend veel vraag naar producten als zonnepanelen en warmtepompen. Wij kunnen ons voorstellen dat extra personeel de oplossing lijkt. Maar bestaand personeel betrokken houden is des te belangrijker. Met zoveel werk is het erg belangrijk dat zij gelukkig blijven en niet overprikkeld raken. Hoe zorg je ervoor dat zij met plezier hun werk blijven doen en er ook nog personeel bij komt?

Download het e-book

In dit e-book delen we de meest gemaakte valkuilen op het gebied van personeelsbehoud en -werving. Medewerkers binnenhouden, is minstens zo belangrijk als nieuwe medewerkers vinden. De basis is dan ook om de focus te houden op de tevredenheid van huidige medewerkers, dan komt de rest vanzelf (althans, het wordt makkelijker).

Via bovenstaand formulier vraag je eenvoudig het e-book aan. Binnen enkele minuten ontvang je hem dan in je inbox. Meer lezen over het creëren van werkgeluk? Wij maakten ook een handige checklist, waardoor jij binnen no-time weet wat al goed gaat en waar nog verbeterkansen liggen op het gebied van werkgeluk.

Veel leesplezier!

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.