Het is alweer december, wat gaat het snel. De maand van Sinterklaas, Kerstmis en nieuwjaar. De een is er dol op en de ander vindt het maar overdreven. Wat zeker is, is dat het een andere maand is dan de rest van het jaar. Wij vinden het leuk om dit intern tot leven te brengen (ook via onze personeel app) en vertellen hier meer over in deze blog.

De Kerstboom is al een sfeer op zich

Staat hij bij jullie al op kantoor? Onze sinterklaasversiering heeft alweer plaatsgemaakt voor de kerstversiering. De cadeautjes worden hergebruikt en ook de oranjeversiering doet nog gezellig mee. Het is van alles wat dit jaar.

Ieder jaar verzinnen wij weer wat leuks voor in de boom. Het ene jaar hangt ieder zijn/ haar wens in de boom, het andere jaar verplaatsen we de foto’s van onze wall of fame naar de kerstboom of we hangen er een leuk ornament in wat van toepassing is op Business Apps zelf. Er valt van alles creatiefs te bedenken dus, maak het vooral persoonlijk.

Een borrel hoort erbij

Een sinterklaasborrel, kerstborrel, decemberborrel, nieuwjaarsborrel of hoe je het ook wilt noemen. Dit hoort er wel een beetje bij toch? Er zijn verschillende manieren om je borrel vorm te geven: een uitgebreid diner, quiz, feest, surprise, etc.

Hoe je het ook vormgeeft, een borrel zorgt (bijna) altijd voor een hoop gezelligheid. Dus, breng de personeelsvereniging bij elkaar en organiseer een té gekke borrel.

De app als verzamelpunt voor alle gezelligheid

Een kantoor kan je versieren, waardoor direct een leuke sfeer ontstaat. Maar een chauffeur, monteur, mantelzorger of schoonmaakster op locatie ziet hier natuurlijk weinig van. Om het toch bij hen ook te laten leven, is het leuk om de app in kerstsferen te zetten. Deel leuke foto’s, stuur pushberichten, bedenk challenges en vul de activiteitenagenda voor deze maand.

Een aantal voorbeelden:

  • Laat chauffeurs een foto delen van hun versierde truck, deze delen in de prikbord functie en degene met de meeste likes wint.
  • Stuur een pushbericht als reminder voor de kerstborrel of andere decemberactiviteit.
  • Maak fotoalbums van de leuke uitjes en borrels, zo blijft de sfeer hangen.
  • Zet alle activiteiten in de agenda en laat mensen hun aanwezigheid doorgeven.

Er valt dus van alles van te maken, zolang we maar ons best doen. In ieder geval een hele leuke maand en alvast fijne feestdagen namens team Business Apps!

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.